Blog

Pak je gemak, probeer onze FittFood maaltijden!

FittFood, heerlijke en verantwoorde maaltijden! De prijs voor een FittFood maaltijd bedraagt 6,95 euro (all inclusive/result leden 6,50 euro).

We hebben weer 2 nieuwe maaltijden in het assortiment. Naast onze Pulled Beef met Hutspot en Mexican Burrito heb je vanaf nu ook de keuze uit;

  • Kabeljauw met snijbonen en zoete aardappelpuree
  • Kiprollade met broccoli, volkorenpasta en tomatensaus

Eet smakelijk!

Gezond en uniek  

Onze sportmaaltijden worden allen met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit bereid. Zo werken wij met veel verse producten alvorens deze te verwerken en in te vriezen. Er wordt daarom ook zo min mogelijk gewerkt met E nummers en toevoegingen. Er wordt veel gestoomd en gegrild om zo min mogelijk vet te gebruiken bij de bereiding en om waardevolle voedingsstoffen te conserveren. Alle maaltijden zijn laag in calorieën en daarom zeer geschikt als dieet maaltijd. Tevens zijn veel maaltijden lactose en glutenvrij en passen daarom in veel allergie diëten.

Manier van bereiden  

Onze maaltijden zijn ten minste 2 maanden houdbaar in de vriezer. De houdbaarheidsdatum staat op het product vermeld. Evenals de voedingswaarde, ingrediënten en allergenen. Na het ontdooien zijn de maaltijden 3 dagen houdbaar in de koelkast. Wij raden je aan om de maaltijden eerst in de koelkast te laten ontdooien (of eerst te ontdooien op de ontdooistand)  alvorens deze 2,5 tot 3 minuten op te warmen in de magnetron. Bevroren maaltijden dienen 5 minuten opgewarmd te worden. Houd tijdens het opwarmen de deksel er losjes op om een droge maaltijd te voorkomen. Eet smakelijk!

Pak je gemak, probeer onze FittFood maaltijden! - bij FeelGoodClub AeroFitt