Blog

FeelGood Adventure Weekend 12 t/m 14 oktober in de Ardennen met AeroFitt!

Het inmiddels legendarische FeelGood Adventure Weekend staat weer op de agenda! Een super gezellig weekend, waarin je zelf kunt kiezen welke activiteiten je wilt doen. Dit jaar kun je voor het eerst kiezen uit 3 verschillende pakketten :

– Pakket 1 Adventure package: in dit pakket kan er gekozen worden uit abseilen, rotsklimmen, klettersteigen, tokkelen of trapezespringen. Maar ook mountainbiken, kanoën, raften of boogschieten.

– Pakket 2 Yoga & hiking package: in dit pakket kun je deelnemen aan 3 yoga sessies (bij droog weer aan de Ourthe) in combinatie met mooie wandelingen door de schitterende Ardennen.

– Pakket 3 Mountainbiking package: in dit pakket maak je op zaterdag een lange tocht (lunch onderweg) en op zondagochtend een kortere tocht. De fanatiekelingen kunnen ervoor kiezen om vrijdagmiddag al een tocht te maken. Groepen (8 tot max 12 deelnemers) worden op niveau ingedeeld.

Voor ieder pakket geldt dat het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen in een chalet, professionele begeleiding, 2x ontbijt, 2x lunch, fruit, thee, koffie en een uitgebreide BBQ.

Voor meer informatie zie: adventureweekend.nl

Deelname is volledig op eigen risico, wij raden deelnemers ten zeerste aan om een reisverzekering met risicosporten af te sluiten. Annuleren is niet mogelijk. Je kunt wel iemand anders voor jou in de plaats laten deelnemen. Ook kan een annuleringsverzekering uitkomst bieden (bij een geldige reden).