fbpx  

Blog

Wil je fit, sterk, soepel, strak worden en in de buitenlucht in beweging zijn? Probeer Bootcamp bij AeroFitt!

Wil je fit, sterk, soepel, strak worden en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Materialen uit de omgeving( zoals bankjes) worden volledig benut, maar zeker ook je eigen lichaamsgewicht. De trainer zorgt ook voor materialen als, speedladders, kettlebells, Bulgarian Bags, Medicine balls, Battle Ropes, TRX en Riptrainers. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

Vanaf nu bij AeroFitt Hengelo en Duiven vanaf mei ook in Zutphen en Zelhem!

Voor het lesaanbod van jouw vestiging kijk op het lesrooster!