Blog

Gebruik sauna’s bij NLG De Brink in Zelhem voor AeroFitt leden!

Sinds kort is NLG de Brink te Zelhem 2 sauna’s rijker. De tuin van NLG de Brink is omgetoverd tot een echte saunatuin.
De borrelsauna’s bieden plaats aan 8 personen. Het betreft een 60 graden sauna met hoge luchtvochtigheid en een 90 graden sauna met lage luchtvochtigheid. De sauna’s zijn uitsluitend te betreden met badkleding. Er is ook een koudwater buitendouche te vinden welke zowel voor als na het saunabezoek gebruikt dient te worden. Om het gebruik voor alle gasten prettig te houden, vragen we je vriendelijk om de huisregels in acht te nemen.

Als AeroFitt lid mag je gratis gebruik maken van deze sauna’s, een prachtige uitbreiding van de al aanwezige faciliteiten.

 

Gebruik sauna's bij NLG De Brink in Zelhem voor AeroFitt leden! - bij FeelGoodClub AeroFitt