Blog

Vacature: zwemonderwijzer bij FeelGoodClub AeroFitt Duiven

Vacature:

Zwemonderwijzer

Heb jij ervaring met werken als zwemonderwijzer en ben je in bezit van de benodigde diploma’s? Zijn je persoonlijke eigenschappen onder andere enthousiasme, initiatiefrijk en verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor FeelGoodClub AeroFitt Duiven zijn we op zoek naar een zweminstructeur/zweminstructrice. Het betreft een functie vanaf 1 januari 2019.

Je geeft zelfstandig zwemles aan schoolgaande kinderen in een binnenbad. Wij werken volgens het ENVOZ protocol en houden de kinderen en ouders op de hoogte volgens het leerlingvolgsysteem. Ook ben je het aanspreekpunt voor de ouders.

Het gaat om een parttime functie: het betreft de  woensdag van 13:30-17:00 uur.

Wat vragen we van jou?

  • Geldig erkende zweminstructeur certificaat
  • EHBO-diploma

Is je interesse gewekt?

Reageer op deze vacature door een sollicitatie te versturen naar sanne@aerofitt.nl. Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact op met Sanne van Tuijl en/of Nicole Westerhof, bereikbaar op 0316-284961 of per mail via sanne@aerofitt.nl.

P.S. Wat verder goed is om te weten:

We zijn voor het zwembad ook nog op zoek naar een onderhoudsmedewerker.