Annemarie Bos

Annemarie Bos

Personal Training

Vestiging: Zutphen

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken?
Het luisteren en motiveren staat voorop! Samen realistische doelen stellen en deze ook daadwerkelijk behalen door middel van coaching in sport en/of voeding, het algehele plaatje! Breed blijven kijken naar mogelijkheden en uitdagingen om de training efficiënt, verrassend en uitdagend te houden. Daarnaast ervoor zorgen dat je je herpakt wanneer het even niet lukt. Je kan niks ‘verpesten’ wanneer je jezelf steeds herpakt. Je faalt pas wanneer je het niet langer meer probeert.

​​Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn?
Sushi!

Hoe ontspan je, ontstress je en chill je?
Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te sporten hier haal ik ook echt mijn ontspanning uit. Daarnaast heb ik dansen als uitlaatklep. Maar van een avondje wijn drinken met vriendinnen, daar geniet ik ook van.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?
Eerlijk/oprechtheid

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?
Wanneer een klant verbetering voelt in zijn of haar dagelijkse leven, fysiek en/of mentaal. Daarnaast is het natuurlijk super als iemand zijn of haar doel heeft bereikt.

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts?
Afwisselende en uitdagende trainingen. Jezelf uitdagen tijdens een krachttraining of kijken tot hoever je kan in een conditionele training. Lekker losgaan met dansen hoort hier uiteraard ook bij.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?
Mensen weer/meer zelfverzekerd te laten voelen en het allerbelangrijkste trots en vrolijk.

Op welke sportieve prestaties van je zelf ben je trots?
Nederlands kampioen dans, hiphop.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen?
Al een aantal jaren vind ik voeding erg interessant, hierdoor heb ik de opleiding Voeding & Welzijn gevolgd en ben ik nu afgestudeerd Voedingsdeskundige. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in obesitas, eetverslaving en gedragsverandering. In het begin heb ik veel klanten begeleid in voeding maar al gauw merkte ik dat ik meer wilde op het gebied van training. Na het behalen van mijn fitvak diploma ben ik gestart met de personal training opleiding en heb deze met succes afgerond. Iemand begeleiden in het gehele plaatje vind ik erg belangrijk. Graag zou ik de opleiding tot diëtiste nog willen volgen en mij verdiepen in hormonen en voeding. Uiteraard wil ik ook nog veel leren op het gebied van training, je raakt immers nooit uitgeleerd!

Gratis Personal Training Try out