Fitness

Fitness

Fitness bij FeelGoodClub AeroFitt

Fitness is een individuele training. Het grote voordeel hierbij is dat je niet gebonden bent aan een vaste dag of aan een vast tijdstip. Er is altijd een fitness trainer in de zaal aanwezig die je met verschillende trainingsschema’s kan begeleiden.

Hier volgen een aantal voorbeelden van verschillende trainingschema’s:

 • Schema voor het opbouwen van conditie.
 • Schema voor mensen met een fysieke beperking.
 • Schema om overgewicht te verliezen.
 • Schema als voorbereiding op een specifieke sport Key-System.

Fitness test

Voordat je aan de slag gaat met een individueel trainingsprogramma wordt je eerst getest, dit doen we om 2 redenen:

 1. Om te kijken waar je staat op dit moment.
 2. Op basis van de gegevens kan je trainer een goed programma voor je opstellen.

Er kunnen meerdere gegevens getest worden: Lengte, gewicht, vetmeting, longinhoud, kracht van de longen, bloeddruk en door middel van een fiets-test wordt je ideale hartslag gemeten.

Cardio fitness

Is een vorm van fitness waarbij gebruik wordt gemaakt van computergestuurde fitness apparatuur zoals de loopband, de fietsen, de roeiapparaten en de steps. Omdat het bij deze apparatuur mogelijk is om continue de hartslag te meten is deze vorm van trainen zeer geschikt om je conditie te verbeteren of om overgewicht kwijt te raken. Ook voor mensen met chronische klachten zoals cara, hartklachten of diabetes, of mensen die willen herstellen van een ziekte of blessure, is deze apparatuur uitermate geschikt.

Krachtapparatuur

Deze apparatuur is er voor bedoeld om je spieren sterker te maken. Als je lichaam sterker is zul je ook sneller resultaat behalen op gebied van conditie verbetering of vetverbranding. Voor mensen met een blessure kan ook gebruik gemaakt worden van de verschillende krachtapparatuur, maar dit gebeurt in de beginfase altijd onder begeleiding van een instructeur.

Sport key-system

Je sleutel tot succes voor het werken met een persoonlijk trainingsprogramma! Met het key-system wordt trainen een gemakkelijke en efficiënte bezigheid die veel voldoening geeft. De key leidt je door de training en geeft feedback die je helpt je doel te bereiken. De voordelen van de key op een rijtje:

 1. Gepersonaliseerd programma voor je trainingsbehoeften.
 2. Houdt je in contact met je instructeur.
 3. Leert je hoe je de apparatuur moet gebruiken.
 4. Toont de vorderingen op weg naar je doel.
 5. Geeft de calorieverbranding weer voor gewichtsvermindering.
 6. Maakt trainen effectiever en efficiënter.
Vraag hier je gratis proefweek aan!

Of probeer eGym eens!