Kris Hebbink

Kris Hebbink

Personal Training

Vestiging: Duiven

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken?
Persoonlijk zie ik de leefstijl van ieder individu als een grote puzzel. Een goede coach moet er in mijn ogen voor kunnen zorgen dat duidelijk is welke puzzel er gelegd moet worden (doel), welke puzzelstukjes er zijn (leefstijl factoren) en hoe deze puzzel natuurlijk gelegd kan worden (resultaat). Mijn opvatting is dat er voor iedereen een unieke puzzel is. Wat voor de één werkt hoeft niet altijd voor de ander goed te werken. Een goede coach moet in staat zijn om samen met de client deze unieke puzzel te leggen om tot blijvende resultaten te komen.

Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn?
Heel lastig dit, het liefst een grote plank met zoveel mogelijk verschillende gerechtjes. Als ik dan moet kiezen wat er op de plank komt, Gamba’s!

 Hoe ontspan je, ontstress je en chill je?
Ontspannen doe ik vooral door inspannen, in mijn vrije tijd combineer ik fitness met voetbal in het eerste elftal van GWVV. Daar om heen geniet ik van sociaal contact met vrienden en familie onder het genot van een hapje en drankje. Voor volledige ontspanning kijk ik series op Netflix.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?
Open & Eerlijk

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?
Blijvende resultaten!

 Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?
Zelf ben ik vooral geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, om er voor te zorgen dat je maximaal van het leven blijft genieten. Vooral in het hier en nu. Dat is altijd een uitdaging. 

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts?
Samengestelde oefeningen (compounds) als squatten of bankdrukken vind ik zelf het leukst om te doen én om sporters aan te leren.  Hiermee voldoende variëren in work-outs voor afwisseling en uitdaging.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?
Cliënten in staat stellen om op het gebied van leefstijl het beste in zichzelf naar boven te kunnen halen om op fysiek en mentaal vlak in balans te kunnen zijn.

Op welke sportieve prestaties van je zelf ben je trots?
Voorop staat dat ik in mijn eigen leefstijl een balans gevonden heb. Dus hoeveel je sport, eet, drinkt en slaapt. Dit klinkt in de theorie eenvoudiger dan het in de werkelijkheid is. Mijn ervaring is dat je snel uit balans raakt omdat altijd alles in verandering is. In balans zijn om energiek door het leven te kunnen gaan.


Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen?
Ik vind het lastig om specialismen aan te geven. Ik wil als Personal Trainer niet de fysiotherapeut , diëtist of psycholoog gaan spelen. Met mijn opleidingsachtergrond aan de HAN in Nijmegen in combinatie met verschillende cursussen denk ik een brede basis gelegd te hebben.

Verder is het ook lastig om mijzelf met andere Personal Trainers te vergelijken. Goede coaching bevat zoveel verschillende elementen die elk apart belangrijk zijn in het behalen van successen. Welke elementen bepalend zijn in het behalen van resultaat is voor elk individu verschillend. Als veelzijdigheid een specialismen zou zijn, zou ik dan daar voor kiezen haha. Waar ik mij nog verder in wil verdiepen is vooral het mentale aspect van coaching. In mijn ervaring is mind set bepalend in het behalen en behouden van resultaten.

Gratis Personal Training Try out