Project Description

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken?

Ik denk dat empathie en het geven van gemeende complimenten belangrijk zijn. Ook moet de sporter en trainer een klik hebben en zich bij elkaar op zijn of haar gemak voelen. Daarnaast zijn een duidelijke uitleg en training belangrijk om het beste resultaat te behalen.

Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn?

Pasta tagliatelle met zalm.

Hoe ontspan je, ontstress je en chill je?

Ik luister elke dag naar muziek, dat maakt mijn hoofd leeg. Daarnaast ben ik graag met vrienden om mij heen.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?

Zelfspot, mensen met een hoge pet van zichzelf, daar heb ik het niet zo op. Je moet van je zelf weten wat je wel en wat je niet goed kan.

Waar haal je de meeste voldoening uit als Personal Trainer?

Als klanten voldoening halen uit de trainingen en resultaten boeken.

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?

Ik zou graag meer bekwaam worden in krachttraining, voeding, supplementen en sportblessures. Daarnaast is doorgroeien binnen AeroFitt wel een doel. In de toekomst zou ik graag wat met topsporters willen doen of uiteindelijk zelf iets opzetten (dromen mag)!

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts?

Ik hou zelf het meest van CrossFitt W.O.D.’s (Work Out of the Day). Een W.O.D. kan bijvoorbeeld zijn: Zo snel mogelijk: 50 Pull ups 50 Shoulder presses 50 Push ups 50 Sit ups 50 BB Bicep curl

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?

De belangrijkste drijfveer is om mensen zich weer vrolijk en/of zelfverzekerd te laten voelen. Dit doormiddel van sport, begeleiding of afvallen. Als een sporter zich beter voelt dan is dit voor de trainer het beste compliment.

Op welke sportieve prestaties van je zelf ben je trots?

Het meest trots ben ik op mijn vier kruisjes voor de Nijmeegse vierdaagse. Daarnaast ben ik ook al trots als ik bijvoorbeeld een lekkere wedstrijd heb gevoetbald.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen?

Zelf ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van diabetici, lesgeven aan mensen met een beperking en lesgeven aan senioren. Voeding vind ik een belangrijk aspect in het behalen van doelen en daarom wil ik daar meer gespecialiseerd in zijn. Daarnaast wil ik veel voorkomende sportblessures kunnen behandelen. Tot slot wil ik een allround goede trainer zijn om (top)sporters te begeleiden.