SH’BAM

Aanbod: Groepslessen

Sh’bam is een les met eenvoudige, maar geweldig leuke dance moves!

SH’BAM is een energieke groepsles die bij FeelGoodClub AeroFitt wordt gegeven. Deze les is geïnspireerd op de nieuwste en populairste dansmoves en wordt ondersteund door aanstekelijke muziek. Het is een full-body workout die geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.

SH’BAM is een combinatie van dans en fitness, waarbij de nadruk ligt op plezier en energie. Deze groepsles is ontworpen om je lichaam te laten bewegen op het ritme van de muziek. Het is een feestelijke manier om te werken aan je conditie, kracht en coördinatie. Door de vrolijke en opzwepende muziek zul je je energieker voelen en krijg je een mentale boost.

De SH’BAM groepsles is ook perfect als je op zoek bent naar een cardio-workout. Tijdens deze les worden verschillende dansbewegingen gecombineerd met intervaltraining. Dit zorgt ervoor dat je hartslag omhoog gaat en je calorieën verbrandt. Door regelmatig deel te nemen aan de SH’BAM groepsles, zul je merken dat je uithoudingsvermogen verbetert en je conditie toeneemt.

Een ander voordeel van de SH’BAM groepsles is dat het een low-impact workout is. Dit betekent dat er weinig sprongen en belasting op de gewrichten zijn. Hierdoor is het een geschikte workout voor mensen die last hebben van knieën, rug of andere gewrichten. Daarnaast is SH’BAM een geweldige manier om je coördinatie te verbeteren en je reactievermogen te vergroten.

Tijdens de SH’BAM groepsles wordt er veel aandacht besteed aan de core-spieren. Deze spieren vormen het centrum van je lichaam en zijn belangrijk voor een goede houding en balans. Door regelmatig deel te nemen aan de SH’BAM groepsles, zul je merken dat je buikspieren, rugspieren en andere core-spieren sterker worden.

Een ander voordeel van de SH’BAM groepsles is dat het een sociale activiteit is. Je danst samen met anderen en hebt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan bijdragen aan het verhogen van je motivatie en het verbeteren van je humeur.

Kortom, de SH’BAM groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt is een geweldige manier om op een feestelijke manier te werken aan je conditie, kracht en coördinatie. Door de opzwepende muziek zul je je energieker voelen en krijg je een mentale boost. Door de combinatie van dansbewegingen en intervaltraining zul je ook calorieën verbranden en je uithoudingsvermogen verbeteren. Deze groepsles is geschikt voor iedereen en is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

Voor wie is SH’BAM?

SH’BAM is voor iedereen te volgen. Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan SH’BAM. Je instructeur leert je de basischoreografie en coacht je door elk nieuw pasje. Kortom: je kunt er zoveel uitdaging en styling in brengen als je zelf wilt!

Waarom is SH’BAM goed voor je?
  • Je komt in de vetverbrandingszone, zonder dat je het gevoel hebt met een zeer zware workout bezig te zijn.
  • Je verbetert je coördinatie en je leert geweldige, nieuwe dansmoves.
  • Je conditie verbetert sterk door de speciale intervaltraining.
  • SH’BAM brengt je in hogere sferen! Je gaat er helemaal in op.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod