Heb je een vraag? Of wil je graag meer informatie? Laat het ons gerust weten! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

SixPack Challenge

🔥 De Sixpack Challenge is terug van weggeweest! 🔥

We staan te popelen om samen met jou te knallen in juni!

Ben jij er klaar voor om jezelf uit te dagen en te ontdekken wat je in 4 weken kunt bereiken met de juiste focus en toewijding?

Doe dan mee aan onze legendarische Sixpack Challenge en ontdek de kracht van jouw vastberadenheid!

Wat kun je verwachten?

  • Inbody, vóór en na metingen: Volg je vooruitgang nauwkeurig met de Inbody lichaam samenstelling meting, voor en na de uitdaging.
  • Persoonlijk voedingsadvies met vytal: Ontvang deskundig voedingsadvies dat perfect aansluit op jouw doelen en het intensieve trainingsregime van vier weken.
  • Persoonlijke trainingsschema’s: Aangepaste trainingsschema’s om jouw sixpackdoelen te verpletteren.
  • Extra: Sixpacklessen: Duik dieper in core strength met speciale lessen onder leiding van onze professionals. Je vindt ze terug in de ‘my aerofitt’ app en z.s.m. online onder lesroosters
  • Bonus: Community: Sluit je aan bij gelijkgestemde sporters, motivatie en inspiratie gegarandeerd!

Naast de metingen, training en voedingsschema’s (vytal app) plan je 3 trainingsmomenten per week (of meer). Je ontvangt een e-book vol tips en een trendy SIXPACK-waterfles om je op weg te helpen naar succes. Als je de uitdaging hebt volbracht, heb je recht op je eindmeting en kun je genieten van jouw behaalde resultaten!

Mis deze kans niet om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en de zomer stralend tegemoet te gaan!

Doe mee met de AeroFitters Sixpack Challenge! Voor AeroFitters vragen we een bescheiden bijdrage van € 10,00  en voor niet-leden bedraagt dit € 69,95*.

Waar wacht je nog op? Meld je snel aan! Succes gegarandeerd!

*Indien je besluit lid te worden na de Sixpack Challenge betaal je geen inschrijfgeld. Tijdens deze vier weken heb je toegang tot al onze faciliteiten en groepslessen op alle clubs.

Vragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen je graag!