Heb je een vraag? Of wil je graag meer informatie? Laat het ons gerust weten! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

AeroFitt Change

14 dagen challenge

Onze jaarlijkse Sixpack Challenge gaat weer van start, maar dit keer in een nieuw jasje gestoken: de AeroFittChange Challenge!

Bij AeroFitt streven we ernaar om met de tijd mee te gaan en daarom hebben we deze uitdaging opnieuw ontworpen om jou de vrijheid te geven om snel te starten en te bepalen hoe en wanneer je dat doet.

De AeroFittChange Challenge is een 14-daagse uitdaging waarbij je zelf kunt kiezen wanneer je tussen 1 en 15 juni begint. Na een intake met meting bekijken we welk resultaat je wenst te behalen en wat je daarvoor nodig hebt. Dit jaar werken we samen met Fitchange om je te voorzien van diverse detox-challenges die je een kickstart geven naar een gezond gewicht, je lichaam resetten en je snel wat kilo’s en centimeters laten verliezen.

Naast de meting ontvang je het Fitchange pakket, een e-book met recepten en stellen we de Vytal voedingsapp voor je in. Ook volg je minimaal 6 geschikte workouts! Als je deze uitdaging hebt volbracht, heb je recht op je eindmeting en kun je genieten van een fittere en strakkere versie van jezelf!

AeroFitters kunnen starten voor €39,00, niet-leden voor €59,00.

Durf jij deze 14-daagse uitdaging met ons aan te gaan? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier of meld je bij de receptie.

Vragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen je graag!