Body Support

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd.

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

 • Inclusief mobiele app
 • Inclusief werkboek
 • Verschillende menuseries o.a.
  • Vegetarisch
  • Lactose vrij
  • Biologisch
 • Gezonde leefstijl
 • 6x per dag eten
 • 5-10 kilo gewichtsverlies in 10 weken
 • Het hele gezin kan mee doen

Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Persoonlijke begeleiding en een op jou afgestemde training. Deze twee begrippen vormen de basis van onze voedingsbegeleiding.

Je persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide kennismaking samen met u een voedings- en bewegingsprogramma op. Afgestemd op jouw doelstelling en leefpatroon.

Onze gecertificeerde trainers begeleiden, adviseren en ondersteunen je bij de uitvoering hiervan. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze.

Wist je dat we aangesloten zijn bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en begeleiding in dit geval door een toenemend aantal zorgverzekeraars wordt vergoed? De voorwaarden vind je terug in je polis en eventueel via deze link.

Wat zeggen leden over Body Support?

Mijn 10-weken programma Body Support met Anne Teunissen.

Nadat ik op eigen initiatief was gaan sporten om in conditie te komen en af te vallen, kwam ik na ruim een half jaar (en 18 kilo lichter) in een fase terecht waarin ik niets meer aan gewicht kwijtraakte. Zelfs door nog meer en intensiever te sporten hoopte ik nog wat kilo’s kwijt te raken maar mijn gewicht bleef constant.

Toen vroeg Anne mij of ik proefpersoon wilde zijn voor het voedingsprogramma Body Support; een combinatie van goed eten en een optimale stofwisseling (en sporten). Het gaat hier dus niet om een dieet, maar om een leef-/voedingswijze. Ik wilde graag meedoen.

We hebben 1 x per week een weeg- en bijpraatmoment. Niet alleen je gewicht, maar ook je BMI, de percentages vet, water en spieren worden gemeten. En voor elke dag van de week krijg je een eet-lijst: Je eet 6 x per dag, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Dít zorgt ervoor, dat je stofwisseling / verbranding actief blijft. De maaltijden en tussendoortjes zijn heel gewone  dingen: Regelmatig brood, yoghurt-producten, verse groenten, rijst, pasta, maar ook aardappelen. Kortom: Wat je normaal ook zou eten. En er zijn altijd alternatieven voor de beschreven menu’s.

Ik ben nu met mijn 10e week bezig. De eerste weken verloor ik meteen een paar kilo’s; daarna begon mijn spiermassa toe te nemen (en vet af te nemen); ik ben nu 6 kilo kwijt en érg tevreden hierover. Ook heb ik meer spiermassa opgebouwd. Natuurlijk heb ik ook wel momenten gehad dat ik “gezondigd” heb. Ik heb dit gewoon verteld, anders zou het lijken of de nieuwe eetwijze niet goed werkt.  Al met al vond ik deze periode érg leuk, boeiend en  uitdagend. Dit komt ook door de begeleiding van Anne: Ze is positief, optimistisch en kan je goed blijven motiveren. Ik kan dit programma iedereen aanraden, die graag nog een paar kilo kwijt wil én wil blijven sporten.

Zutphen, december 2016,

Rikie Jansen

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie!

Afvallen
Bezig met versturen