Voedingsbegeleiding in november - bij FeelGoodClub AeroFitt

Maak het ‘zwaar’ tafelen in december alvast wat ‘lichter’.

Pas jij nog in dat mooie feestjurkje van vorig jaar?

In aanloop naar de feestdagen is de verleiding in de winkels het allergrootst. De pepernoten, chocoladeletters en amandelstaven roepen: eet mij!

Wil jij dit jaar nu eens niet teveel snoepen en in plaats van aankomen, afvallen?

GA ER VOOR!

Gebruik de periode in aanloop naar de feestdagen niet als excuus om extra te eten, maar ga juist die dagen extra gezond en slank eten. Zo valt dat ‘zwaar’ tafelen, tijdens de feestdagen vast wat lichter.

Ga de uitdaging aan en start met voedingsbegeleiding bij AeroFitt, onze coaches motiveren en begeleiden je naar optimaal resultaat. Het programma van Bodysupport, geeft je makkelijke en smakelijke recepten, inclusief een handige boodschappenlijst waar het hele gezin aan mee kan doen.

Hoe eerder je start des te sneller je resultaat zult bereiken.

Waarom BodySupport?

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook ‘n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

Wist je dat we aangesloten zijn bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en begeleiding in dit geval door een toenemend aantal zorgverzekeraars wordt vergoed? De voorwaarden vind je terug in je polis en eventueel via deze link.

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie!

Afvallen
Bezig met versturen