Diëtistenpraktijk AeroFitt met Daantje Steenbakkers

Ontdek de sleutel tot een gezonder leven bij Diëtistenpraktijk AeroFitt met Daantje Steenbakkers. Bij ons staat alles in het teken van jou: jouw gezondheid, jouw welzijn en jouw persoonlijke reis naar een leven vol vitaliteit en plezier.

Persoonlijke aanpak voor jouw welzijn

Samen met jou verkennen we de wereld van gezonde, realistische leefstijlveranderingen die niet alleen goed voelen maar ook eenvoudig te integreren zijn in je dagelijks leven. Of je nu behoefte hebt aan voedingsadvies, beweegtips, of manieren zoekt om stress te verminderen, bij AeroFitt vind je een luisterend oor en een helpende hand. Ons doel? Jou leren hoe je op een gezonde, ontspannen manier kunt genieten van eten, met een focus op duurzame gedragsverandering.

Een rijke achtergrond in begeleiding

Met meer dan 10 jaar ervaring in gewichtsbeheersing en een HBO diploma in Voeding en Diëtetiek op zak, biedt Daantje Steenbakkers een unieke combinatie van expertise en persoonlijke betrokkenheid. Als gecertificeerd personal trainer en begeleider binnen het GLI-traject Beweegkuur, is Daantje perfect uitgerust om je te ondersteunen in je streven naar een gezonder leven.

Uitgebreide expertise

Van voedingsadvies bij medische aandoeningen zoals diabetes en hoge bloeddruk tot gespecialiseerde begeleiding bij overgewicht en sportvoeding; onze praktijk staat klaar met een breed scala aan diensten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met een diepgaande interesse in lipoedeem, ondervoeding, en gedragsverandering, bieden we je de kennis en steun die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Voor zorgprofessionals

We waarderen de samenwerking met andere zorgprofessionals en bieden uitgebreide ondersteuning, advisering, en doorverwijzingen om gezamenlijk onze cliënten de beste zorg te bieden.

Je staat er niet alleen voor Je reis naar een gezonder eet- en leefpatroon is een persoonlijke reis die je zelf moet ondernemen, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Daantje Steenbakkers is er om je te begeleiden met een persoonlijke benadering en praktische adviezen die écht het verschil maken.

Gemakkelijk bereikbaar Gelegen in de FeelGood club, staat onze praktijk open voor iedereen die op zoek is naar een gezondere toekomst. Neem de stap vandaag nog en ontdek wat Diëtistenpraktijk AeroFitt voor jou kan betekenen. Samen zetten we de koers uit naar een gezonder, gelukkiger leven

Met behulp van effectieve, intensieve begeleiding bereik sneller je doel en dus ook resultaten bij AeroFitt. Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek. Wat je wens ook is, we helpen je graag om jouw voedingspatroon gezonder te maken en jouw persoonlijke doel(en) te behalen.
  • 1. Vrijblijvende kennismaking

Laat je rondleiden in een van onze AeroFitt clubs en krijg alles te horen over de faciliteiten en het sportaanbod van AeroFitt.

  • 2. Gratis 7-dagenpas

Ben jij benieuwd hoe onze AeroFitt clubs eruit zien en wat wij allemaal te bieden hebben? Probeer dan eens een gratis 7-dagenpas!

  • 3. Of schrijf je direct in

Al bekend met ons? Schrijf je dan eenvoudig online in en start direct met sporten!