Heb je een vraag? Of wil je graag meer informatie? Laat het ons gerust weten! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij klaar voor een fitte(re) Lifestyle?

Hou jij ook van lekker eten, borreltjes en feestjes maar ben je klaar met je stijgende gewicht en buikomvang? Dan ben je bij ons op de juiste plaats!

Wij hebben diverse detox challenges om jou een kickstart te geven naar een gezond gewicht, je lijf een reset te gunnen of snel wat kilo’s en centimeters te verliezen.

Je hebt een keuze uit een 3, 5, 7, 14 en 30 dagen challenge. Welke het beste bij jouw doelen past. Meer uitleg vind je op deze pagina.

  • Incl. Recepten
  • Incl. Begeleiding
  • Incl. Healthy ampullen
  • Incl. Workouts

De basis van het programma’s bestaan uit (drink) ampullen. Deze healthy ampullen bevatten naast een aantal belangrijke vitamines ook een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat je hongergevoel beperkt blijft en je genoeg energie hebt om te presteren gedurende de dag. Het collageen hydrolysaat zorgt voor een mooie stralende en strakke huid en de L-Carnitine zorgt voor een boost van je vet metabolisme. Door het innemen van de ampullen hoef jij je dus geen zorgen te maken over het ontstaan van voedingstekorten, je hoeft gedurende het programma ook geen andere vitamines in te nemen. Makkelijk he?!

Wacht niet langer en start vandaag!

Bestel je challenge eenvoudig in onze webshop.

“Kies welke challenge het beste bij jouw doel past!.”

Eenvoudig, met persoonlijke begeleiding en uitgebreide recepten, workouts en supplementen.

“Kies welke challenge het beste bij jouw doel past!.”

Eenvoudig, met persoonlijke begeleiding en uitgebreide recepten, workouts en supplementen.

De naam van dit programma is een hele mond vol en dat is ook waarschijnlijk de reden dat je dit programma bekijkt. Het weekend was supergezellig maar je hebt iets te veel gegeten en of gedronken. Maar geen stress! Met deze 3 dagen herstel je snel de ‘schade’, Ben je klaar voor je change??

Oké laten we beginnen met de waarschuwing dat als je niet van soepjes houdt, dit programma niet geschikt is voor jou. Enne we hebben het niet over cup a soupjes maar heerlijke gezonde voedzame soepjes. Maar goed ben je wel in voor een lekker gezond soepje en wil je eenvoudig zonder al te veel kookkunsten je lichaam even resetten en wat kilo’s & centimeters omtrek kwijtraken? Dan is dit programma helemaal geschikt voor jou!

Je lichaam heeft een eigen afvalverwerkingssysteem die afvalstoffen en schadelijke stoffen via o.a. de nieren en lever opruimt. Dus in theorie zou je lichaam het zelf grotendeels kunnen. We krijgen echter tegenwoordig meer schadelijk stoffen binnen en niet van alle stoffen is bekend of het lichaam het zelf goed kan verwerken. Dus daarom is het goed om periodiek je lichaam een handje te helpen met het detoxen.

Wil jij een paar kilo’s en cm’s buikomvang kwijtraken? Doe dan mee met de 14 dagen challenge zodat je weer eenvoudig in je broek past zonder dat je de bovenste knoop open moet laten.

30 dagen lang ga jij de strijd aan met de overtollige kilo’s en cm’s buikomvang! En 3 x raden wie deze strijd gaat winnen?! Jij!!! Met een beetje hulp van ons natuurlijk. In 30 dagen kan ga jij jezelf veel nieuwe gezonde gewoontes aanleren en voorgoed afrekenen met overtollige kilo’s. Ben jij er klaar voor?

Vragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen je graag!