RPM

RPM

RPM is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren en een betere fietsprestatie wil neerzetten.

Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbruiken. De groepsles kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en de choreografie wisselen. De kracht van RPM ligt in de eenvoud en het bereiken van je persoonlijke doelen.

Voor wie is RPM?

Het mooie van deze groepsles is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is; man, vrouw, jong en oud, van beginner tot gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, Zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.

Waarom is RPM goed voor jou?

Uit een vergelijkend onderzoek tussen  RPM, steps, aerobics en trainen met gewichten bleek RPM het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen. Het ultieme programma dus!

DEZE GROEPSLES GRAAG EEN WEEK LANG GRATIS UITPROBEREN? VUL DAN SNEL DIT FORMULIER IN!