Ben je op zoek naar fitness in Gelderland omdat je graag wilt werken aan je gezondheid? En wil je snel en gemakkelijk online inschrijven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een ruim aanbod aan abonnementen, fitnessapparatuur, groepslessen en wellness gelegenheden. Dus wanneer je graag mee wilt doen aan een groepsles of individueel aan je conditie wilt werken dan kun je terecht bij FeelGoodClub AeroFitt!

Fitness in Gelderland bij FeelGoodClub AeroFitt

Wij zijn een team gepassioneerde mensen die al tientallen jaren werkzaam is in deze branche. Wij weten waar het over gaat en kunnen je goed adviseren. Wij streven ernaar om kwaliteit en persoonlijke benadering te bieden voor een goede prijs.
LEES MEER OVER ONS
Onze voordelen:

  • Het ruimste aanbod groepslessen uit de regio
  • Gemakkelijk online inschrijven
  • Deskundig en gecertificeerd personeel
  • Laagdrempelig en persoonlijke benadering

Onze vestigingen

In Gelderland hebben wij maar liefst zeven vestigingen. Zo hebben wij onder meer vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen. Daarnaast is er een Budget Fitness vestiging gevestigd in Hengelo Gelderland.

Online inschrijven voor Fitness bij AeroFitt kan direct!

Je kunt bij ons kiezen uit vele abonnementssoorten, voor ieder wat wils!
Het volledige fitnessaanbod kun je terugvinden in het hoofdmenu. Schrijf je vandaag nog in zodat je snel kunt starten bij FeelGoodClub AeroFitt!

BEKIJK ONZE VESTIGINGEN!