Groepslessen

Het ruimste aanbod aan groepslessen in de regio!
Wekelijks worden er meer dan 150 lessen gegeven bij FeelGoodClub AeroFitt!

Filter Sluit
Grit

Grit

Tijdens de groepsles doe je in groepsverband verschillende oefeningen op een hoog tempo met een step en gewichten. Op deze manier kunnen wij je garanderen dat je snel sterker, fitter en slanker wordt. Je lichaam wordt intensief uitgedaagd tijdens de groepsles.

Bekijk de les
Grit Athletic

Grit Athletic

LES MILLS GRIT™ Athletic is 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt.

Bekijk de les
Grit Strength

Grit Strength

Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint.

Bekijk de les
Hardlopen

Hardlopen

Voor iedereen die lekker buiten aan zijn of haar conditie wil werken is hardlopen een perfecte aanvulling op het sporten in de sportschool. 

Bekijk de les
Judo4Kids

Judo4Kids

Kinderen ontwikkelen zowel motorische als sociale vaardigheden. Los van alle technieken die worden getraind, leert het kind over respect en omgangsvormen.

Bekijk de les
Karate

Karate

Ashihara karate is de ultieme sport voor het menselijk lichaam, alle spieren komen in de dagelijkse training aan bod en de beoefenaars ervan putten zowel fysieke als mentale energie uit de kracht-, snelheid- en souplesse oefeningen.

Bekijk de les
Karate4kids

Karate4kids

Door het beoefenen van karate kan je kind zijn of haar energie kwijt en werkt je kind aan de mentale en fysieke weerbaarheid.

Bekijk de les
Kettlebell training

Kettlebell training

Deze groepstraining uitermate geschikt voor het verbranden van vet, en het vergroten van flexibiliteit. De instructeur neemt je mee in een spetterende, van oorsprong Russische training waarbij je super fit wordt en vooral traint met heel veel plezier!

Bekijk de les
Kickboksen en Bokszaktrainingen

Kickboksen en Bokszaktrainingen

Iedereen die lid is van AeroFitt en die zijn of haar conditie, kracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren is meer dan welkom tijdens onze trainingen. Wij zorgen er voor dat deze trainingen uitdagend en grens verleggend zijn voor ieder niveau.

Bekijk de les

Gratis proefweek

Wij van FeelGoodClub AeroFitt vinden het belangrijk dat je een op maat gemaakt advies ontvangt, dit betekent dat wanneer je interesse in ons FeelGoodClub hebt, je vrijblijvend uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we dan kijken naar je wensen, doelstellingen en eventuele beperkingen.
Gratis proefweek
Ga naar de bovenkant