Jouw DNA jouw voeding

Ieder mens verwerkt voedingsstoffen (koolhydraten, eiwitten en vetten) anders. Gewichtsverlies hangt grotendeels af van individuele
genetische eigenschappen. Er is dus voor niemand een standaardrecept om af te vallen!

Met onze unieke wangslijm DNA test bepalen wij je stofwisselingstype.
Vervolgens starten we met een persoonlijk voedings- en beweegplan en leer je voor altijd welke voedingspatroon het beste bij jou past om gewicht te verliezen.

Voedingsstoffen die passen bij jou metabolisme worden beter verteerd en in geringere mate omgezet in lichaamsvet. Een sportprogramma welke past bij je genetische aanleg zorgt voor een efficiënter calorieverbruik.

Onze DNA test maakt een einde aan vage inschattingen en tegenstrijdige informatie. Met ‘Jouw DNA. Jouw Voeding’ bereik je effectief en duurzaam je gezondheidsdoelstellingen!

Amber(28): De puntjes op de i.. 

Ik ben sportief, wilde mijn voedingspatroon nog meer verbeteren en een beetje vetmassa kwijt. Dit is uitstekend gelukt doordat ik nu de juiste verhouding  aan eiwitten, koolhydraten en vetten eet. Het is nu gemakkelijk in te passen in mijn leefstijl middels de VYTAL voedingsapp die gelukkig gratis is voor AeroFitt leden. Voorheen nam ik de verkeerde verhoudingen tot mij, zo at ik een voor mij veel te grote hoeveelheid aan eiwitten waarvan ik dacht dat dit goed was omdat ik veel sport, maar blijkbaar zet ik eiwitten juist sneller om in vet dan koolhydraten en vetten. Ik vind het “jouw DNA, jouw voeding” programma een erg duurzaam concept doordat ik nu voor de rest van mijn leven weet waar ik op moet letten, zonder dat ik hoef te crashen!

Resultaten Amber met “jouw DNA, jouw voeding”
Gewicht 82,5 -> 78,7
Spiermassa 34,1-33,8
Vetmassa 22,1 -18,9
Vet percentage 26,7-24,1

https://www.jouwdna.nl/

Persoonlijk advies?

Gratis 7-dagenpas

Onze DNA test maakt een einde aan vage inschattingen en tegenstrijdige informatie. Met ‘Jouw DNA. Jouw Voeding’ bereik je effectief en duurzaam je gezondheidsdoelstellingen!
Gratis proefweek aanvragen
Ga naar de bovenkant