Rowy te Roller

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken?

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat klanten plezier hebben in bewegen en sporten. Daarom probeer ik vaak te zoeken naar trainingsvormen die passen bij de klant. Wat vindt iemand leuk om te doen? En waar is iemand goed in? Er is niets mooier dan het ‘moeten’ sporten, te zien veranderen in ‘willen’ sporten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je als coach een klant kan motiveren ook in het dagelijks leven actief te zijn.

Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn?

Een lekkere Curry met rijst.

Hoe ontspan je, ontstress je en chill je?

Om te ontstressen, kan ik het beste even lekker losgaan op mijn favoriete muziek. Chillen doe ik het liefst op de bank met een goede film of serie. En echt ontspannen kan ik het best met een leuk boek. Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen? Ik denk dat ik lef het meest waardeer. Het lef hebben om iets te veranderen of te ondernemen zonder garantie dat het goed gaat.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?

Ik denk dat ik lef het meest waardeer. Het lef hebben om iets te veranderen of te ondernemen zonder garantie dat het goed gaat.

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?

De meeste voldoening haal ik eruit wanneer een klant merkt dat hij/zij plezier krijgt in sport. Vaak komen klanten binnen en geven ze aan dat ze niet van sport houden. Ik vind het fantastisch als zij zelf merken dat ze het echt leuk gaan vinden.

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?

Afgelopen jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan een Viking Race. Dit zou ik dit jaar graag nog een keer willen doen.

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts?

Ik vind vooral de afwisseling leuk. Ik doe graag mee met de CrossGym lessen bij mijn collega’s en ik geef zelf ook groepslessen zoals BodyPump, BodyAttack en Bootcamp. Daarnaast houd ik er erg van om te dansen.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?

Ik hoop mensen te kunnen overtuigen van het feit dat je meer aankan als je fit bent. Je fysieke gezondheid heeft niet alleen invloed op je conditie en kracht, maar ook op je mentale belastbaarheid.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen?

Ik houd me het meest bezig met het bewegen zelf. Door bewegingen op een goede manier uit te voeren, boek je meer resultaat en ontwikkel je een betere coördinatie. Dit zorgt er weer voor dat je in het dagelijks leven makkelijker kan bewegen en minder snel blessures krijgt.

Vrijblijvend kennismaken?

Personal Training Try out

Go to Top