Zhineng Qigong

Zhineng Qigong is een eeuwenoude en bijzonder effectieve Chinese bewegingsleer ter versterking van lichaam en geest.

Het wordt gekenmerkt door eenvoudige en vloeiende bewegingen die de doorstroom van energie stimuleren. Hierdoor kunnen de organen optimaal functioneren, worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd, wordt de concentratie en het uithoudingsvermogen vergroot en het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Voor wie is Zhineng Qigong?

Door zijn eenvoud is de les geschikt voor jong en oud, of je nu fit of minder fit en energiek bent. Vooral mensen die last hebben van vermoeidheid, stress, RSI of hoofd-, rug- en nekpijn zullen veel baat hebben bij de oefeningen. Maar ook al diegenen die veel zittend werk doen en toch fit willen blijven, zullen ontdekken dat Zhineng Qigong hen veel te bieden heeft.

Waarom is Zhineng Qigong goed voor je?

De les zorgt voor een heldere geest in een gezond, ontspannen en (veer)krachtig lichaam, waardoor meer werk in minder tijd verricht kan worden, dagelijkse problemen op een creatieve manier worden opgelost en een heldere kijk op de wereld ontstaat. Zhineng Qigong is bovendien een uitstekende remedie tegen klachten als stress, RSI, vermoeidheid, slapeloosheid en hoofd-, nek- en rugpijn. Ook bij revalidatie na ongevallen of blessures, kan de les heel nuttig zijn. Zhineng Qigong zal niet alleen je gezondheid verbeteren, maar ook je concentratie en dus prestaties.

Persoonlijk advies?

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Gratis proefweek

Deze groepsles graag een week lang gratis uitproberen? Vul dan snel dit formulier in!
Gratis proefweek aanvragen