Kom naar de informatie avond ‘XFITT GLI’  het meest succesvolle afslank & leefstijl programma van Nederland.

De informatie avond wordt gehouden op vrijdag 13 oktober om 19.00 uur bij AeroFitt Hengelo.

Opgeven voor deze lezing kan via mailen naar hengelo@aerofitt.nl of geef je op bij onze receptie. Ken jij iemand in jouw omgeving die een stok achter de deur nodig heeft voor een duurzame leefstijl verandering maar nog geen lid is bij onze sportschool? Ook hij/zij is welkom op deze avond voor vrijblijvende informatie.   

 


 

Sinds oktober 2020 is het mogelijk om bij AeroFitt deel te nemen aan X-Fittt GLI, dit traject voeren wij uit met een Leefstijlcoach vanuit Formupgrade.  

Een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is een aanpak die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering.
X-Fittt GLI is gebouwd op drie pijlers: 

  • Verminderen van energie-inname via gezonde natuurlijke voeding
  • Verhogen van lichamelijke activiteiten 
  • Eventuele toepassing van psychologische interventies ter ondersteunen van de gedragsverandering 

Doel? 

Gewichtsreductie of te wel afvallen is de voornaamste doelstelling. Daarnaast richt X-Fittt GLI zich op blijvende gedragsverandering rond de gezonde leefstijl (voeding, bewegen en slaap), het effect op co- morbiditeit en risicofactoren en op de kwaliteit van leven. 

Wie komen er in aanmerking? 

De GLI richt zich op volwassenen (16+) met tenminste een matig verhoogd gewicht gerelateerd gezondheidsrisico. 

  • BMI >25 met een verhoogde buikomtrek (mannen: >102 cm, vrouwen: >88 cm) of een verhoogde co- morbiditeit 
  • BMI >30 

Vergoeding 

De leefstijlcoaching binnen X-Fittt GLI wordt vergoed door de basisverzekering. Het sportabonnement wordt niet vergoed en is dus een eigen bijdrage.  

Wil je meer weten over X-Fittt GLI? Plan een adviesgesprek in met een van onze medewerkers of geef je op voor de GLI info avond