Begin vandaag nog met een zomerlidmaatschap bij FeelGoodClub AeroFitt of vraag een 7 dagenpas aan om ons uit te proberen.

Sport bij FeelGoodClub AeroFitt

Feel Good, Feel Better

Maak jezelf trots deze zomer, start nu voor een fysiek en mentaal welzijn, jouw grootste bezit, onze zorg. Word lid van de club en begin met sporten!

Sport bij FeelGoodClub AeroFitt

Feel Good, Feel Better

Bereid je voor op een zomer vol verkoeling en zelfontwikkeling…

Stap binnen in een omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen, nieuwe hoogtes kunt bereiken en een gezonde levensstijl kunt omarmen. Een groot pluspunt is dat we geen wachtrijen kennen. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan met je training en optimaal gebruik kunt maken van je kostbare tijd. Met de nieuwste apparatuur en ons team tot je beschikking, heb je alle tools die je nodig hebt om aan je fitnessdoelen te werken.

Jouw ‘Feel Good’ zomer wacht op jou, en wij staan klaar om je te begeleiden op je reis naar succes.
Join the club
#feelgoodfeelbetter

Word lid bij FeelGoodClub AeroFitt

Bij FeelGoodClub AeroFitt vind je alles onder één dak voor één vaste prijs. Van fitness tot BodyPump, van squash tot kickboksen van sauna tot zwembad. Onze instructeurs staan voor je klaar en maken persoonlijke training- en voedingsschema’s, afgestemd op diverse factoren, maar ook op jouw voorkeuren, trainingsuren, trainingsintensiteit en jouw doelen. Onze instructeurs en voedingsconsulenten weten als geen ander wat je wél en níet moet doen en binnenkrijgen op weg naar het bereiken van jouw doel.

Word lid FeelGoodClub AeroFitt. Laat je inspireren en maak nu direct online een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Lid bij een andere club? Maar wil je liever sporten bij FeelGoodClub AeroFitt? Informeer dan naar onze overstapservice.

Zelf een weekje AeroFitt uitproberen? Vraag hier een GRATIS 7 DAGENPAS aan.

Start nu en ONTVANG 4 WEKEN GRATIS