Doe mee op woensdag 8 januari om 19.00 uur klim tegen MS / Vrije gift!

Beste Aerofitters,

Zoals jullie al hebben kunnen lezen op social media zal de spinningmarathon tijdens de feestweek  in het teken staan voor het goede doel “Klimmen tegen MS”. Deze uitdaging ga ik aan op 1 juni 2020. Op deze dag is mijn doel om 3x de Mont Ventoux per fiets te beklimmen om het goede doel “Klimmen tegen MS” te steunen, niet voor mij zelf maar om de mensen in mijn naaste omgeving een hart onder de riem te steken in strijd tegen deze slopende ziekte. Doel is uiteraard om zoveel mogelijk geld bijeen te fietsen om onderzoek en medicatie mogelijk te maken. Met ingang van het nieuwe jaar heb ik nog 5 maanden om mij hierop voor te bereiden, sportief gezien moet ik dit zelf doen, uiteraard kunnen jullie mij middels een donatie ondersteunen om het financiële doel, zo hoog mogelijk, te verwezenlijken, dit kan middels de donatiebus op de balie in Hengelo of middels deze link https://www.klimmentegenms.nl/participant/alwin-tegen-ms

Ik dank jullie voor de aandacht en het lezen van het bovenstaand bericht en wens jullie een voorspoedig, goed en vooral een gezond 2020.

Met sportieve groet Alwin Radstake.