Leden vertellen

Wil jij ook graag je doelstelling halen?

Wat leden over FeelGoodClub AeroFitt zeggen

 • Testimonial
  Jeannet Stoks,

  Mijn naam is Jeannet Stoks en ik ben 30 jaar oud. Trotse moeder van 5 kinderen, waaronder een tweeling van 3 jaar die dagelijks bij AeroFitt in de kinderopvang mogen verblijven. Ik wil graag alle oppasjuffen super bedanken voor de goede zorgen voor de kinderen, zij maken het mogelijk dat ik iedere ochtend kan gaan sporten! Naast mijn kinderen heb ik een eigen kapsalon aan huis. Mijn kapsalon draait voornamelijk in de avonden overuren. Daarom is AeroFitt de uitkomst met de kinderopvang in de ochtend. Sinds 2 maanden ben ik actief bezig met gezond eten, sporten en veel water en thee drinken. In deze twee maanden ben ik ruim 16 kilo lichter en super trots op mijn eigen prestatie! De begeleiding bij AeroFitt is geweldig, maandelijks kijken we samen naar mijn trainingsschema en zorgen we voor veel afwisseling. Zo doe ik onder andere cardio- en krachttraining en vind ik Spinning helemaal geweldig! Toen ik begon woog ik 95 kilo en op dit moment van schrijven weeg ik nog maar 79 kilo! Mijn doel is om naar de 63 kilo (of misschien zelfs wel 60 kilo) te gaan! Samen met de motiverende trainers van AeroFitt hoop ik dit doel te bereiken. We blijven het volhouden!!

 • Testimonial
  Paul Noordzij, Lid sinds mei 2014

  Mei 2014 heb ik mij ingeschreven bij FeelGoodClub AeroFitt voor een Personal Trainingsprogramma. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch maar onder de professionele en bezielende begeleiding van Thomas Wolbrink veranderde mijn weerstand gaandeweg in een aarzelend enthousiasme. Echter naarmate ik de beoogde conditionele vorderingen begon te boeken, gepaard met een forse gewichtsafname, is mijn inzet tijdens de trainingssessies zo toegenomen dat ik soms moet worden afgeremd. Samen met Thomas hoop ik mijn inspanningen, gezien mijn leeftijd, nog lang vol te kunnen houden. Toen ik 60 jaar was voelde ik mij 74. Inmiddels ben ik 74 en voel ik mij 60 jaar en fit. Tenslotte nog een bijkomend maar niet onbelangrijk voordeel is dat ik de kosten zakelijk kan afboeken.

 • Testimonial
  Debora Krus, Lid sinds 2013

  41 Jaar oud, wonend in Doetinchem, moeder van 2 pubers, daar zit ik dan; wat ga ik doen? In het voorjaar van 2013 kreeg ik erg last van mijn rug, het “schoot erin” en ik kon 10 dagen alleen maar plat liggen. Dit herhaalde zich in de zomer, weer een week plat. Ik had er genoeg van, dacht hier heb ik geen tijd voor, er moest iets gebeuren. Kim zei tegen me: “waarom ga je niet bij ons naar de sportschool, je spieren versterken ?” Ik moest lachen en zei dat ik weinig zin had om een beetje op die fitnessapparaten te sporten, 15 jaar geleden al gedaan en vond ik saai en weinig uitdagend. Zij wees me op Personal Training en bracht me in contact met Rob Arends. Tijdens een intakegesprek vertelde ik over mijn rugklachten waar ik graag aan wilde werken om dit te voorkomen; enig gewichtsverlies d.m.v. voedingsadvies is daarbij mooi meegenomen dacht ik. Zo gezegd, zo gedaan, we gingen aan de slag en elke dinsdagmorgen train ik een uur waarin Rob me uitdaagt m’n grenzen te verleggen. Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden! De afwisseling spreekt me enorm aan, elke week is anders, ik had er geen idee van dat eenzelfde spiergroep op zo veel verschillende manieren getraind kan worden. Ik kan wel zeggen dat Personal Training voor mij een succesformule is geworden, omdat het me scherp houdt, het me motiveert en heeft geholpen uit m’n comfortzone te komen en grensverleggend bezig te zijn om zo meer uit mezelf te halen. Dat had ik bij andere sportvormen waarschijnlijk niet gedaan, was dan denk ik tot 80% gegaan. Maar een Personal Trainer helpt je verder te gaan dan je denkt aan te kunnen. Die voldoening is mij veel waard en een stimulans om hiermee door te gaan.

 • Testimonial
  Marije Jansen, Lid sinds 2010

  Op 1 december 2010 stapte ik AeroFitt binnen op zoek naar een sportschool waar ik minimaal 1 keer per maand naar binnen zou wandelen. Al snel werd ik aangestoken door het enthousiasme van Josta tijdens de Sh’Bam lessen. Ook de Body Pump lessen van Petra & Sonja heb ik met veel plezier gevolgd. De laatste 1,5 jaar heb ik echter een switch gemaakt richting de individuele begeleiding, Personal Training. 2 keer per week specifiek trainen met Tom, gevolgd door een uur spinning doet mijn lichaam erg goed. Door op deze manier te trainen, houd ik mijn lichaam soepel en fit. Wie mij 5 jaar geleden had verteld dat ik 3 keer per week zou sporten met plezier, had ik voor gek verklaard! Veel gekker moet het niet worden :)! Dank jullie wel FeelGoodClub AeroFitt!