Naar alle verwachting is het gelukkig bevestigd vanavond, dat het vanaf donderdag toegestaan is groepslessen te verzorgen. Alleen samen houden we sporten veilig, lees daarom de richtlijnen van het RIVM, lees ze goed na en volg ze op. Zo kunnen we samen blijven investeren in onze gezondheid en die van een ander.

GROEPSLESSEN
Vanaf vanavond kun jij je plekje weer hier reserveren. Nogmaals, alles verloopt volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Volg je les in de aangegeven zones en houd de looproutes aan. De instructeur of instructrice helpt je hierbij.

Bekijk hier de lesroosters.

De online live lessen zullen vanaf donderdag komen te vervallen, hou onze socials goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Virtuele spinning lessen in ons centrum
Er staan fietsen tot je beschikking en deze kun je z.s.m. online reserveren.

Fitness
Uiteraard ben en blijf je van harte welkom in de fitnesszaal. Hier dien je ook voor te reserveren. Heb je hulp nodig in de fitnesszaal, meld je bij de receptie en we helpen je graag op weg.

Het cadeau dat je iedereen wenst
Het jaar van 2020 heeft nog meer bewezen dat gezond zijn iets kostbaars is, iets is wat je iedereen wenst. Wil je een dierbare gezond op weg helpen, een mooi cadeau geven komende feestdagen, bekijk onze shop voor gezonde inspiratie.

We hopen dat alles goed met je gaat en zien naar je uit.

Heb je vragen, opmerkingen laat ze ons weten.

Feel Good, Feel Better, let’s get fit together.

Team FeelGoodClub AeroFit