Hallo allemaal,

Mijn naam is Hanske Brouwer. Een aantal van jullie kent mij al van de Stoel Yoga in Hengelo en een aantal al van de Critical Alignment Yoga in Zelhem. Vanaf juli kom ik op de dinsdagen ook in Hengelo Critical Alignment Yoga verzorgen. Daarnaast zal ik dan op deze locatie starten met Yin Yoga. Critical Alignment is een yogavorm die stress-gerelateerde klachten, zoals nek-, schouder, rug of hoofdpijn vermindert. Met hulpmiddelen als een strip en een rol, leer je overbelaste spieren te ontspannen en zwakke spieren te versterken.

Yin Yoga is een yogavorm die de mobiliteit van het lichaam verbetert. Door yogahoudingen langere tijd aan te houden, ontdek je dat je ruimte kunt maken in dieper gelegen spierlagen, bindweefsel en pezen.

Nieuwsgierig? Kom dan eens een proefles volgen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens een van mijn lessen.

Deze lessen staan nieuw op het lesrooster op dinsdag om 10.00 uur en om 19.15 uur Yin Yoga en op dinsdag om 11.15 uur Crictical Alignment Yoga.