Vul het formulier in om voor optie 4:  100% vanaf 11 mei te kiezen

Vanaf 11 mei kan ik gebruik maken van een buiten aanbod van activiteiten en lessen, daarom kies ik nu voor optie 4 en steun ik AeroFitt voor 100%

(Alleen voor de periode 15 maart tot 11 mei, zal de tegemoetkoming van 50% met mij worden verrekend.)

Vul het formulier op deze pagina in met je gegevens en wij zullen dit gaan verwerken.

Vul onderstaand formulier in om je keuze door te geven aan ons.

  • (Bij optie 4: Vanaf 11 mei kan ik gebruik maken van een buiten aanbod van activiteiten en lessen, daarom kies ik nu voor optie 4 en steun ik AeroFitt voor 100% Alleen voor de periode 15 maart tot 11 mei, zal de tegemoetkoming van 50% met mij worden verrekend.)

Vul onderstaand formulier in om je keuze door te geven aan ons.

  • (Bij optie 4: Vanaf 11 mei kan ik gebruik maken van een buiten aanbod van activiteiten en lessen, daarom kies ik nu voor optie 4 en steun ik AeroFitt voor 100% Alleen voor de periode 15 maart tot 11 mei, zal de tegemoetkoming van 50% met mij worden verrekend.)

Vul het formulier in om voor optie 4:  100% vanaf 11 mei te kiezen

Vanaf 11 mei kan ik gebruik maken van een buiten aanbod van activiteiten en lessen, daarom kies ik nu voor optie 4 en steun ik AeroFitt voor 100%

(Alleen voor de periode 15 maart tot 11 mei, zal de tegemoetkoming van 50% met mij worden verrekend.)

Vul het formulier op deze pagina in met je gegevens en wij zullen dit gaan verwerken.