Personal Training

Voor als je 100% persoonlijke aandacht wilt.

Personal Training bij FeelGoodClub AeroFitt

100% aandacht en begeleiding

Wij motiveren je!

De meest gehoorde reden om met een personal trainer aan de slag te gaan zijn niet de trainingsschema’s of voedingsplannen, maar om als een stok achter de deur te dienen. Een extra motivatie, zodat wanneer het even tegen zit, of de eerste weken van januari alweer voorbij zijn, je niet in de verleiding komt je training (trainer) te laten schieten.

Ik wil resultaten bereiken

Meer voordelen van Personal Training

De trainers aan het woord!

‘Kijken uit een ander perspectief, geeft een ander resultaat’

Thomas Wolbrink – Personal Trainer bij AeroFitt Hengelo Gelderland

Een trainingsschema of voedingsplan samenstellen of downloaden via het internet is vaak niet zo heel complex, maar om deze exact af te meten op jouw lichaam is een lastige karwei. Je dient met zoveel variabelen rekening te houden dat het vaak niet te doen is om dit zonder gedegen opleiding of kennis voor elkaar te krijgen. Het trainingsschema dient ook mee te groeien met jouw progressie. Personal trainers bekijken de dingen vanuit een ander perspectief, professioneel en doelgericht, voor écht resultaat.

Ik wil resultaten bereiken

‘De meeste gewoontes zitten diep geworteld, dat het lastig maakt deze veranderen. Lastig, maar niet onmogelijk'

Daantje Steenbakkers – Personal Trainer bij AeroFitt Duiven

Het ombuigen van gewoontes en positieve gedragsverandering stimuleren is iets waar we tijd en energie in steken. Hierdoor kan er namelijk sneller resultaat geboekt worden die blijvend is.

Ik wil resultaten bereiken

‘Personal Training bespaart tijd en geeft optimaal resultaat door één op één begeleiding. Drukke agenda? Geen probleem!’

Cas te Braak – Personal Trainer bij AeroFitt Zelhem en Zutphen

Naast effectief en tijd efficiënt trainen zijn personal trainingen leuk, leerzaam en inspirerend. Je trainer weet precies in welke volgorde je de training dient af te werken en hoeveel rust je dient te nemen voor optimaal herstel en resultaat. Dat kan ertoe leiden dat je sneller resultaat boekt in minder tijd. Dus heb je een drukke agenda? Dan heb je geen excuus!

Ik wil resultaten bereiken

‘Bewustwording is bij gedragsverandering het halve werk, hindernissen en oplossingen in kaart brengen doen we samen'

Kevin de Voogt – Personal Trainer bij AeroFitt Hengelo en Zutphen

Een personal trainer is vaak meer dan iemand die jou alleen coacht op het fysieke aspect. Natuurlijk is dat zijn of haar primaire taak, maar gedurende de trainingsessies komt er vaak meer naar boven dan alleen maar de wens om een afgetraind fysiek. De redenen waarom je dit graag wilt komen natuurlijk aan bod, maar ook de oorzaken die het resultaat in de weg zitten worden besproken.

Ik wil resultaten bereiken

Ontmoet onze Personal Trainers

Thomas Wolbrink

Thomas Wolbrink

Goed luisteren naar datgene wat de klant vertelt en je focussen op de onderdelen die voor hem/haar daadwerkelijk belangrijk zijn! Te vaak, wordt er voor mijn gevoel, zomaar gestart met trainen en wordt gelijk de hele leefstijl van de klant doorgelicht en aangepakt.

Meer over Thomas
Tim Pape

Tim Pape

Wil jij graag vitaler worden, wat extra kilo’s kwijt of kom je door alle drukte niet aan sporten toe? Dan help ik jou hier graag bij! Vertrouwen, plezier en prestatie staan bij mij centraal.

Meer over Tim