Beste AeroFitter,

We leven momenteel in een roerige tijd. Het nieuws is dagelijks gevuld met de oorlog in Oekraïne, de hoge energiekosten en de daarbij behorende inflatie. Dit zijn ontwikkelingen die we zelf niet in de hand hebben, maar waarmee we met zijn allen wel te maken hebben.

Helaas zien ook wij de prijzen voor onze energie, grondstoffen, leveranciers en materialen enorm stijgen. Wij zullen er alles aan doen om ons team in stand te houden, het aanbod en de kwaliteit te blijven bieden dat jij van ons gewend bent.

Wij denken graag in mogelijkheden en doen er alles aan om onze kosten te reduceren. Ondanks dat wij zoveel mogelijk de prijsstijgingen op ons proberen te nemen, ontkomen ook wij er niet aan om een gedeelte van deze kosten door te berekenen.

Prijswijzigingen per 1 januari 2023

Wat betekent dit voor jou als trouw lid? De prijzen van onze lidmaatschappen worden verhoogd met 7 %. Daarmee blijven wij ruim onder het prijsindexcijfer voor gezinsconsumpties van meer dan 10 %. We hopen door dit gebaar je te laten zien hoe belangrijk jij voor ons bent als trouw lid.

De lidmaatschapsprijzen voor nieuwe leden zullen vanaf het nieuwe jaar wel stijgen met 10 %.

We vertrouwen erop je geïnformeerd te hebben, hopen op je begrip en willen je graag blijven helpen en verwelkomen bij FeelGoodClub AeroFitt.

Met sportieve groet,

Team AeroFitt