Start nu en ontvang 8 weken 50% korting

Sport bij FeelGoodClub AeroFitt

Feel Good, Feel Better

Ontvang 8 weken 50% korting (ook als je maatje niet mee komt ;).  
Zet er wat kracht bij, versterk jullie vriendschap en ga samen fitter door het leven.
Word lid van de club en begin ook met sporten!

Sport bij FeelGoodClub AeroFitt

Feel Good, Feel Better

Samen lukt het nog beter. Neem een maatje mee, een trainer in de armen of probeer eens een groepsles uit. Start nu voor een fysiek en mentaal welzijn, jouw grootste bezit, onze zorg. Word lid van de club en begin met sporten!

Zet wat kracht bij jullie vriendschap. Samen in de ijzers. Vroeg in de morgen of tot de late uurtjes. Bijpraten, ontspannen of zweten. Nooit een afspraak vergeten. Samen sterker. Meegaan en bijstaan, die ‘stok’ voor elkaar zijn. Samen beleven, zoveel keuze, samen zoveel leuker. 

Feel good, feel better.

Word lid bij FeelGoodClub AeroFitt

Bij FeelGoodClub AeroFitt vind je alles onder één dak voor één vaste prijs. Van fitness tot BodyPump, van squash tot kickboksen van sauna tot zwembad. Onze instructeurs staan voor je klaar en maken persoonlijke training- en voedingsschema’s, afgestemd op diverse factoren, maar ook op jouw voorkeuren, trainingsuren, trainingsintensiteit en jouw doelen. Onze instructeurs en voedingsconsulenten weten als geen ander wat je wél en níet moet doen en binnenkrijgen op weg naar het bereiken van jouw doel.

Word lid van FeelGoodClub AeroFitt. Laat je inspireren en maak nu direct online een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Lid bij een andere club? Maar wil je liever sporten bij FeelGoodClub AeroFitt? Informeer dan naar onze overstapservice.

Zelf een weekje AeroFitt uitproberen? Vraag hier een GRATIS 7 DAGENPAS aan.

Start nu en ontvang 8 weken 50% korting, kortingscode: samen2023