Team Derijks zal i.s.m. AeroFitt op 4 juni 2023 een sparringstoernooi organiseren voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar bij AeroFitt in Didam. 

Alle deelnemers zullen worden verdeeld over 4/5 matten of de ring. Dit gebeurd op basis van de leeftijd en het gewicht. De deelnemers worden verdeeld in 4 leeftijdscategorieën: 6 t/m 7 jaar, 8 t/m 9 jaar, 10 t/m 11 jaar en 12 t/m 14 jaar. De partijen van de jeugd in de leeftijd van 12 t/m 14 jaar zullen in de ring plaatsvinden. We vinden het belangrijk dat de deelnemer op zijn/haar plek zit en houden dan ook zoveel mogelijk rekening met lengte- en niveauverschil.

Het is de bedoeling dat iedere deelnemer zoveel mogelijk verschillende sparringspartners heeft, waartegen hij/zij een ronde van 1:00 minuut gaat sparren. In totaal zal iedere deelnemer plus minus 10 partijen draaien.

Aan het einde zullen de scheidsrechters/trainers van Team Derijks bij elkaar komen en per mat besluiten wie de winnaars zijn. Per mat zijn er maar liefst 2 winnaars die met een mooie beker naar huis gaan. De eerste prijs is voor de beste en sportiefste deelnemer en de tweede prijs is voor de talentvolste doorzetter. De overige deelnemers krijgen een medaille.

Meedoen: 

Inschrijven doe je via: teamderijksaerofitt@gmail.com. Daarbij ontvangen we graag de naam van de sportschool en de naam, leeftijd en het gewicht van de deelnemer(s). Er is ruimte voor in totaal 100 deelnemers. Wees er snel bij, want Vol = Vol.

Programma:

– Zaal open: 12.00 uur

– Wegen en aanmelden: 12.00 – 12.45 uur

– Start toernooi: 13.00 uur

– Pauze: tussendoor van circa 30 minuten

– Einde toernooi + prijsuitreiking: 16.00 uur

Osu 🙏 Team Derijks/AeroFitt