Het succesverhaal van Yves Leblanc

Het succesverhaal van Yves Leblanc onder begeleiding van Personal Trainer Rob

Yves kwam hier binnen als iemand die niet gaf om sporten of bewegen, hij maakt lange dagen in de accountancy wat een fulltime kantoorbaan is.

Fulltime zitten in combinatie met een ongezonde leefstijl en voedingspatroon lijdt tot een slechte gezondheid. Ook bij Yves was zijn zuurstofopname score(VO2 38%) slecht, zijn vetmassa was 10 kilogram te hoog en ook zijn spiermassa moest omhoog. De kans op hart en vaatziekte, diabetes, etc. was na deze startmetingen erg hoog.

Na 2 jaar lang intensief te hebben getraind en te hebben gewerkt aan een gezonde leefstijl is Yves bijna 12 kilogram aan vetmassa afgevallen, heeft hij spiermassa opgebouwd en is zijn zuurstofopname ver vooruitgegaan(VO2 52%)!

Niet alleen deze cijfers zeggen wat maar ook de foto’s waarop je kunt zien dat hij er een stuk beter uit ziet doet hem erg lekker in zijn vel zitten. Als Personal Trainer ben ik supertrots op hem en wens ik Yves veel succes met zijn verdere (sport)carrière.

Na 2 jaar lang intensief te hebben getraind en te hebben gewerkt aan een gezonde leefstijl is Yves bijna 12 kilogram aan vetmassa afgevallen, heeft hij spiermassa opgebouwd en is zijn zuurstofopname ver vooruitgegaan!

Het succesverhaal van Yves Leblanc - bij FeelGoodClub AeroFitt

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Informatieaanvraag Personal Training
Bezig met versturen

Vóór

Yves voor Personal Training

Na

Yves Leblanc na Personal Training