Anke IJsveld

Anke IJsveld

Wie ben ik?

Mensen helpen en mijn kennis delen is altijd een belangrijke factor geweest in mijn leven. Gecombineerd met mijn enorme passie voor sport en (gezonde) voeding pas ik perfect in wat je kunt verwachten van een Personal Trainer. Ik ben gedreven en zet me altijd 300% in voor een doel, dat zal ik dus ook doen als jij ervoor kiest om samen met mij aan je doel(en) te werken. Daarnaast wil ik je graag achterlaten met voldoende handvaten om na onze samenwerking je verbeterde levensstijl te behouden.

Ik ben sinds 2012 werkzaam bij Feelgoodclub AeroFitt en je kunt mij treffen bij de vestigingen in Didam en Hengelo, maar ik bevind me voornamelijk in Duiven.
Ik ben begonnen als groepslesinstructrice en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast ben ik sinds 2 jaar met eigen fitness doelen bezig en heb daarmee veel kennis vergaard op het gebied van Fitness en voeding. Dit heb ik nu verder onderbouwd met de opleiding tot Fitness Trainer A en NASM Personal Trainer.

Wat is mijn achtergrond?

Groepslesinstructrice

LES MILLS
– CXWORX (Les Mills Presenter NL/BE)
– BODYPUMP
– BODYBALANCE (advanced instructor)
– GRIT
– XCORE
– Fitness Trainer A
– NASM PT

Wat zijn mijn specialiteiten?

– Leefstijl veranderen
– Mentale ondersteuning
– Motiveren
– Voeding (ook vegetarisch)
– Krachttraining/spieropbouw
– Afvallen/aankomen/figuur verbeteren
– Zelfvertrouwen vergroten/creëren
– Conditie opbouwen
– Stress verminderen
– Correct aanleren van houding/techniek

Leuk om te weten

Naast sport-fanatic ben ik een enorme dierenliefhebber en ben ik de trotse moeder van 2 katers en een hondje.
In mijn vrije tijd ben ik zelf aan het trainen, wandelen of ga ik  uitdagingen aan in de vorm van bijvoorbeeld Obstacle Races. Als ik wat meer rust zoek zit ik op Social Media (Missfit.PT), ga ik heel graag naar de bioscoop of uit eten.

Mail mij!