Beste AeroFitter,

Met verontwaardiging en ongeloof hebben we gisteravond (6 mei) kennis genomen van het besluit van het kabinet om de maatregelen voor de sportscholen te verlengen tot 1 september.
Wij en onze branchevereniging verzetten ons tegen het besluit om fitnesscentra tot 1 september te sluiten. De sterke tegenbeweging is door de branchevereniging NL Actief opgestart, welke ervoor heeft gezorgd dat men het besluit inmiddels in heroverweging neemt. Deze heroverweging werd ook door Premier Rutte benoemd in zijn toespraak. Dit betekent dat deze mogelijkheden in overweging worden genomen en 1 september dus nog niet helemaal definitief is.

Vanaf dit moment zullen we als branche, samen met onze collega’s, maar zeker ook met onze leden, alles in het werk blijven stellen om jullie op een zo kort mogelijke termijn weer die veilige sportomgeving te kunnen bieden.

Wij als Feelgoodclub AeroFitt geven niet op en kijken naar mogelijkheden voor jou als AeroFitter!
Ons doel is om zoveel mogelijk leden van AeroFitt toch de mogelijkheid te bieden om verantwoord in beweging te blijven.
Dit is namelijk enorm belangrijk in de strijd tegen het Corona virus en voor de gezondheid in zijn algemeenheid.
Uiteraard houden we hier rekening houden met alle richtlijnen die we krijgen opgelegd vanuit het RIVM, de gemeentes en onze branche organisatie (NL actief).

We zijn momenteel in gesprek met de gemeentes en hebben een plan ingediend om te overleggen wat wij als sportcentrum buiten mogen gaan aanbieden.
Wij vragen jullie nog even geduld.
Wanneer wij meer weten laten wij jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Onze branche is geen onderdeel van het probleem, maar juist een onderdeel van de oplossing om mensen gezonder te laten leven en meer weerstand te laten opbouwen.

Feel Good, Feel Better, we do this together.