Beste AeroFitter, 

Als eerste hopen we dat alles goed gaat met jou en je dierbaren. Wij willen jullie n.a.v. de persconferentie van afgelopen week op de hoogte stellen van het laatste nieuws. 

We hebben vorige week goed en minder goed nieuws mogen ontvangen. Het minder goede nieuws is natuurlijk dat het kabinet heeft aangekondigd om de maatregelen voor de sportscholen te verlengen tot 1 september. Er is een sterke tegenbeweging door de branchevereniging NL Actief opgestart, welke ervoor heeft gezorgd dat men het besluit inmiddels in heroverweging neemt. Deze heroverweging werd ook door Premier Rutte benoemd in zijn toespraak. Dit betekent dat 1 september dus nog niet helemaal definitief is.

Goed nieuws!

Het goede nieuws is dat wij als FeelGoodClub AeroFitt niet opgeven en denken in mogelijkheden voor jou als AeroFitter! Volwassenen mogen weer in de buitenlucht sporten met in achtneming van de 1,5 meter afstand die bewaard moet blijven.

We hebben gekeken en blijven kijken om jou als lid van AeroFitt toch de mogelijkheid te bieden om verantwoord in beweging te blijven. Dit is namelijk enorm belangrijk in de strijd tegen het Corona virus en voor de gezondheid in zijn algemeenheid. 

-AEROFITT GOES INSIDE OUT-

Met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, de brancheorganisatie en de gemeentes hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk ons normale aanbod te kunnen blijven aanbieden, maar dan natuurlijk in de buitenlucht met 1,5 meter afstand. Het aanbod per vestiging verschilt, omdat we ons moeten houden aan de richtlijnen van de gemeente en de ruimte die we hiervoor nodig hebben. 

We zullen proberen het aanbod de komende weken steeds meer uit te breiden, afhankelijk van de gemeentes waar onze vestigingen onder vallen.

Natuurlijk ben je als AeroFitter welkom, net als anders, op alle locaties! 

Aanbod: kijk hier voor het aanbod, hoe je kan meedoen en reserveren.

https://www.aerofitt.nl/aerofitt-inside-out-lees-hier-onze-nieuwe-aanpak-tijdens-corona-tijd/

Tegemoetkoming AeroFitt

Zoals wij eerder hebben gemeld in een mailing op 31 maart 2020, social media en op de website had jij de keuze in een aantal tegemoetkomingsregelingen:

Optie 1: Hart voor AeroFitt

Ik ga akkoord met het doorlopen van de betaling/incasso en ondersteun hiermee niet alleen AeroFitt, maar ook haar instructeurs en medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners. Als dank hiervoor ontvang ik een voucher t.w.v. 20 euro.*

Optie 2: 50/50 regeling
Ik ga akkoord met het doorlopen van de betaling/incasso zolang AeroFitt gesloten is. Als we weer open gaan dan wordt 50% van de tijdens de periode van sluiting betaalde contributie verrekend met mijn lidmaatschap.
Voorbeeld: AeroFitt is 8 weken gesloten geweest, dan wordt bij de eerstvolgende betaalperiode nadat we weer geopend zijn 4 weken niet in rekening gebracht.

Optie 3: Sportief
Ik ga akkoord met het doorlopen van de betaling/incasso. Ik kies voor een sportieve optie en dat is een gratis deelname aan het Vitaal programma of Sixpackchallenge t.w.v. 39,95** inclusief voedingsbegeleiding. Beide programma’s zullen z.s.m. worden opgestart zodra we binnen mogen sporten. Ik ondersteun hiermee niet alleen AeroFitt, maar ook haar instructeurs en medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners.

Let op:

Iedereen heeft tot nu toe zijn/haar normale lidmaatschapsbijdrage betaald. 

– Wanneer jij had gekozen voor optie 1 of optie 3 verandert er niets en hoef je nu ook geen actie te ondernemen.

– Wanneer je gekozen hebt voor optie 2 zal de 50% regeling verrekend worden zodra we weer binnen mogen sporten. (Wanneer je niet had gekozen voor optie 1, 2 of 3, dan is voor jou de 50/50 regeling automatisch van toepassing)

Optie 4: NIEUW!

Op 11 mei zijn wij begonnen met een uitgebreid en gevarieerd outdoor programma. Wij zijn erg verheugd om jullie te kunnen verwelkomen en weer “live” te kunnen helpen. Het doet ons goed dat er alweer zoveel mensen actief zijn gestart met ons outdoor programma. 

Een nieuw outdoor programma vraagt ook om een nieuwe optie wat betreft jouw lidmaatschap:

Optie 4; Ik ben blij dat ik weer bij AeroFitt kan sporten en kies ervoor om geen gebruik meer te maken van de 50% regeling per 11 mei (Optie 2). Voor de periode van 16 maart tot 11 mei zal de tegemoetkoming die ik gekozen had blijven gelden (Jij hebt dus nog steeds 4 weken tegoed en betaalt weer 100% vanaf 11 mei). 

Klik hier om te kiezen voor optie 4!

Het kan ook zijn dat jij geen gebruik gaat maken van het outdoor programma. Dan hoef jij niets te doen en blijft jouw bestaande tegemoetkomingsregeling (optie 1, 2 of 3) van kracht totdat wij onze de deuren weer mogen openen. 

Wil je AeroFitt vanaf 16 maart alsnog 100% steunen (Ik had nog geen keuze gemaakt tussen 1, 2 of 3), klik dan hier voor een hart voor AeroFitt!

Onze branche is geen onderdeel van het probleem, maar juist een onderdeel van de oplossing om mensen gezonder te laten leven en meer weerstand te laten opbouwen. Laten we hier samen zorg voor dragen, lief zijn voor elkaar en rekening houden met elkaar. 

Wij hopen jullie gauw weer te zien! 

Heb je nog vragen over deze brief? Dan kun je altijd mailen of bellen naar jouw vestiging.

Feel Good, Feel Better we do this together

Sportieve groeten namens het hele team van AeroFitt