Beste AeroFitter,

Dinsdag in de persconferentie werd bekend gemaakt dat de overheid vanaf zaterdag 6 november 2021 ons verplicht te controleren op het coronatoegangsbewijs.

Wat betekent dit nu voor jou als AeroFitter:

Toegang binnen bij AeroFitt is alleen toegestaan wanneer jij  een geldige QR code kan tonen
Een coronatoegangsbewijs is 24 uur geldig. Dit betekent dat je bij ieder bezoek binnen bij AeroFitt de code opnieuw zal moeten tonen. De QR-code ontvang je wanneer je gevaccineerd bent, hersteld bent van corona of als je een negatieve test hebt welke niet ouder is dan 24 uur.

Sportactiviteiten buiten zijn sinds het debat gisteren vrijgesteld van de QR-check. Kijk op het lesrooster voor onze buiten activiteiten.

Wij als team van AeroFitt zijn neutraal in onze mening. Wij zijn geen handhaving of politie, maar we voeren wel uit wat ons is opgedragen om ons aan de wettelijke regels te houden en boetes te voorkomen.

We merken dat er verschillende ideeën en meningen zijn betreffende dit onderwerp, maar vragen je tijdens het betreden van de sportschool de geldende regels te accepteren. Op deze manier
behouden we onze prettige werk- en sportsfeer.

Het goede nieuws is wel; we zijn open en als je gevaccineerd bent, hersteld bent of een negatieve test kunt laten zien, kun je komen sporten.

Heb je geen QR code, neem dan even contact op met de clubmanager via om te kijken hoe wij jou deze periode kunnen helpen.

Wanneer je na deze mail  vragen hebt, ben je natuurlijk van harte welkom bij één van onze collega’s.

Feel Good, Feel Better, let’s do this together

Sportieve groeten,

Team AeroFitt