Via  onze mailing hebben we je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, je leest hem hieronder;

Opening 1 juli:
Woensdag 27 mei hebben wij te horen gekregen dat vanaf 1 juli ook weer binnen getraind mag worden. Hoe dit er precies uit komt te zien is nog afhankelijk van de protocollen, deze dienen wij nog te ontvangen van het RIVM & onze brancheverenging. Wij zijn ervan overtuigd dat we aan deze richtlijnen kunnen voldoen. Wij houden je hiervan op de hoogte via onze Facebookpagina, Instagram en website.

Tegemoetkoming lidmaatschap:


Indien je voor optie 1:  Hart voor AeroFitt hebt gekozen;

We zijn je erg dankbaar dat je ons in deze periode een warm hart hebt toegedragen. Nogmaals dank namens het hele team van AeroFitt voor jouw steun. Dit betekent dat je jouw lidmaatschap hebt doorbetaald en zoals afgesproken ligt er een tegoedbon t.w.v. 20 euro voor je klaar. Deze is vanaf 1 juli af te halen bij de receptie.

Indien je voor optie 2: 50/50 regeling hebt gekozen;

We zijn je erg dankbaar dat je ons in deze periode een warm hart hebt toegedragen. Nogmaals dank namens het hele Team AeroFitt voor jouw steun. Dit betekent het volgende voor jou: Als wij 1 juli de deuren weer mogen openen, betekent dit dat wij 107 dagen gesloten zijn geweest. Zoals afgesproken heb je dan van ons 50% (54 dagen) tegoed. Dit verrekenen wij met de eerstvolgende incasso nadat we weer geopend zijn:

Datum incassoUitlegPeriode
Incasso rond 10 juniNormaal bedrag wordt van jouw rekening afgeschrevenDit is voor de periode van
10 juni tot 8 juli
Geen incasso54 dagen tegoed wordt verrekendDit is voor de periode van
8 juli tot 31 augustus
Incasso rond 27 augustusNormaal bedrag wordt van jouw rekening afgeschrevenDit is voor de periode van
31 augustus tot 28 september

Indien je voor optie 3:  Sportief hebt gekozen;

We zijn je erg dankbaar dat je ons in deze periode een warm hart hebt toegedragen. Nogmaals dank namens het hele Team van AeroFitt.
Dit betekent dat je jouw lidmaatschap hebt doorbetaald en zoals afgesproken  recht hebt op deelname aan de Sixpackchallege of het Vitaal-programma. We hadden vooraf gecommuniceerd dat dit in Juni zou plaatsvinden, helaas laten de adviezen en richtlijnen het nog niet toe om nu al van start te gaan. Wanneer we het verantwoord vinden hiermee te starten word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

Wil je liever niet wachten op de challenge maar nu al fitter en energieker de zomer ingaan, dan bieden wij jou de mogelijkheid om in plaats van de challenge, direct van start te gaan met ons ‘ 4 weken Fit by Vytal programma ‘. Hierin zullen we je wekelijks persoonlijk gaan coachen met een voedingsprogramma op maat. Mail naar je vestiging om een intake afspraak te maken.

Indien je voor optie 4: buitenactiviteiten hebt gekozen;

Je hebt ervoor gekozen om ons per 11 mei (start van onze outdoor activiteiten) voor 100 procent te steunen.
We zijn je erg dankbaar dat je ons in deze periode een warm hart hebt toegedragen. Nogmaals dank namens het hele Team van AeroFitt.
Dit betekent het volgende voor jou: voor de periode 16 maart tot 11 mei maak jij gebruik van de 50/50 deal. Dit is een periode van 8 weken en zoals afgesproken heb je dan van ons 50% (4 weken) tegoed. Dit verrekenen wij met de eerstvolgende incasso nadat we weer geopend zijn:

Datum incassoUitlegPeriode
Incasso rond 10 juniNormaal bedrag wordt van jouw rekening afgeschrevenDit is voor de periode van

10 juni tot 8 juli

Geen incasso4 weken tegoed wordt verrekendDit is voor de periode van

8 juli tot 5 augustus

Incasso rond 6 augustusNormaal bedrag wordt van jouw rekening afgeschrevenDit is voor de periode van

5 augustus tot 2 september

Outdoor activiteiten:
In ons vorig bericht hebben we je geïnformeerd over de outdoor lessen en buiten (fitness) Gym. Het is super om te ervaren dat dit positief is ontvangen en we veel AeroFitters hebben mogen verwelkomen. Ben je al gestart of wil je ook starten met buiten sporten? Reserveer je plek vooraf.


Reserveren en activiteiten:
Voor nu en ook na 1 juli, is het noodzakelijk om voor alle activiteiten te reserveren. Reserveren kan eenvoudig via de website. Hulp nodig? We staan je graag telefonisch bij.


Zorg goed voor jezelf en blijf in beweging. Weet dat je voor vragen en/of opmerkingen altijd bij ons terecht kunt.

Sportieve groeten,

Team AeroFitt.
Feel Good, Feel Better we do this together.