Ben jij een Yin Yoga-instructeur/instructrice met een passie voor het begeleiden van mensen naar ontspanning en innerlijke rust? AeroFitt Hengelo is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Yin Yoga-instructeur/instructrice om ons team te versterken. Met name voor onze woensdagavondles om 20.00 uur hebben we een voorkeur, dus als deze tijd perfect in jouw schema past, lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

Als Yin Yoga-instructeur/instructrice bij AeroFitt Hengelo ben je verantwoordelijk voor het geven van inspirerende en ontspannende Yin Yoga-lessen aan onze leden. Je creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers kunnen ontspannen, loslaten en diep in contact kunnen komen met zichzelf. Je begeleidt hen bij het uitvoeren van de verschillende Yin Yoga-houdingen en moedigt hen aan om naar hun lichaam te luisteren en hun eigen grenzen te respecteren.

Lijkt jou het leuk om deze les bij ons te komen verzorgen? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar anouk@aerofitt.nl onder vermelding van “Sollicitatie Yin Yoga-instructeur/instructrice”.

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team bij AeroFitt Hengelo!