Hiervoor zoeken wij enthousiaste mensen voor nieuw te openen Fitness clubs!

Anytime Fitness gaat haar deuren openen in Zutphen en Doetinchem. Anytime Fitness heeft clubs die van alle gemakken zijn voorzien. De plek waar we mensen actief coachen naar de doelen die men wilt bereiken. Waarbij onze leden ook nog 24/7 toegang hebben.

Wij hebben verschillende functies die wij ingevuld willen hebben. Voor alle functies geldt; wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die sociaal zijn op de werkvloer, aan de telefoon en met collega’s.

Wij verwachten dat je zelf sportief bent en dat jij het goede voorbeeld kan geven.

Je bent iemand met een proactieve houding en je vindt het leuk om nieuwe dingen op te zetten.

We zijn op zoek naar:

– H2I

Jij runt de club. Je bent commercieel, betrokken in de gemeenschap en onderhoudt graag contacten met de leden. Je hebt bovengemiddelde mensenkennis, gevoel voor humor en passie voor gezondheid en fitness.

– Fitnessinstructeurs

Je hebt een goed gevoel om mensen te prikkelen en enthousiast te maken/houden. Je hebt ervaring in het begeleiden van leden naar hun doelen. Daarnaast ben je in staat om functionele (groeps)trainingen te verzorgen en heb je affiniteit met Personal Training.

Je scoort bonuspunten als je ook groepslessen kunt geven zoals Power, Xcore, Yoga, Spinning e.d.

– Groepslesinstructeurs

Je ziet het als een uitdaging om tijdens jouw les onze leden te enthousiasmeren, te motiveren en te coachen naar een gezonde leefstijl. Dit alles doe je op een manier waarbij ‘de beleving’ en een ‘positieve instelling’ de maat is.

Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het resultaat van de club. Ben jij degene die zich in een van deze taken herkent of kun je het allemaal? Dan komen wij graag in gesprek met jou. Reageer snel en stuur jouw motivatie en CV naar zutphen@anytimefitness.nl