Verlies 5 Kilo in 5 weken of 10 Kilo in 10 weken

 • Verschillende menuseries o.a.
  • Vegetarisch
  • Lactose vrij
  • Biologisch
 • 6x per dag eten
 • 5-10 kilo gewichtsverlies
 • Persoonlijke weekmenu’s via de mail
 • Makkelijke menu`s met boodschappenlijst, gezin kan mee eten
 • 5 of 10 weken (wekelijks wegen op vaste weegmomenten)
 • Bewegingsadvies

Bestaande leden:

5 Kilo in 5 Weken: 65 euro
10 Kilo in 10 Weken: 130 euro

Niet leden: 

5 Kilo in 5 weken: 99 euro
10 Kilo in 10 weken: 179 euro
(Inclusief 100% korting op het inschrijfgeld

Mijn ervaring met Body Support;

Helaas heb ik al jaren overgewicht, dit komt hoofdzakelijk door een te traag werkende schildklier. Na jarenlang keer op keer jojo-effecten, had ik de moed opgegeven. Na de zwangerschap, die nu ruim 1,5 jaar geleden is geweest, helaas ook  veel aangekomen. Wat ik ook deed, het werkte niet. Keer op keer jojo-effecten, de moed was echt op. Ik probeerde mijn overgewicht.te accepteren. Tjah, dat viel letterlijk en figuurlijk erg zwaar. Totdat ik samen met mijn vriend aan het sporten was en hij reclame zag van de afval race. Nadat ik informatie had opgevraagd,  ben ik vol goede moed begonnen, al kon ik niet geloven dat het zou werken. Maar tot mijn verbazing raakte ik langzaam maar zeker kilo’s kwijt. Ik voelde mij helemaal happy, zonder klachten, zonder honger gevoel en met heerlijke recepten waar de hele familie van mee kan smikkelen. Ik zie het niet als een dieet maar als verandering van je eetpatroon. In tien weken tijd, ben ik maar liefs 8,7 kilo afgevallen, een buikomvang van 12cm minder en 1 a 2 broekmaten kleiner. Vol goede moed ga ik het vervolg traject in. Ik voel mij elke dag een stukje beter. Niet alle menu’s zijn super, maar alle steun van de begeleiding is top!

Mijn ervaring is echt super en zal het iedereen aanraden.

Weg met de crash diëten, weg met alle shake-diëten en HALLO veranderen van je eetpatroon!!!!

Groetjes Rianne


Slimmer Afvallen.

Mijn kleding paste niet meer en ik voelde me niet prettig, wat kun je dan gaan doen? Afvallen. Maar hoe? Zonder een goede combinatie van koolhydraten en eiwitten redt je het niet.

Body Support heeft het allemaal en er is voor iedereen een voedingschema. Ook voor vegetariërs. De begeleiding hierbij door Daantje is super! Heb je vragen dan kan je altijd een mail sturen en  je krijgt snel een antwoord. Voor mij is het afvallen nog nooit zo makkelijk en smakelijk geweest.

Eindelijk een programma waarbij je normaal kunt eten. Ik heb wel alle portie´s afgewogen, want je neemt snel te veel. Om de 2½ uur eten is echt genieten en ik had geen hongergevoel.

Eerst had ik de Puur en Natuur variant, maar ben overgestapt naar Normaal. Dat paste beter bij me.

Het weekmenu heeft veel variatie met een lijst vervangende producten. Zo zit er altijd wel  iets bij wat je lekker vindt en de hele familie kan er aan mee doen!

Ik ben nu tien weken verder, 7,5 kilo lichter en ik zit zonder al te veel moeite nu al op mijn streefgewicht en al het overtollige vet wat er af moest is er ook af!

De mogelijkheid dit programma te volgen, in combinatie met drie maal per week sporten, kan ik iedereen die er belangstelling voor heeft van harte aanbevelen!

Ria Smit


Mijn 10-weken programma Body Support met Anne Teunissen.

Nadat ik op eigen initiatief was gaan sporten om in conditie te komen en af te vallen, kwam ik na ruim een half jaar (en 18 kilo lichter) in een fase terecht waarin ik niets meer aan gewicht kwijtraakte. Zelfs door nog meer en intensiever te sporten hoopte ik nog wat kilo’s kwijt te raken maar mijn gewicht bleef constant.

Toen vroeg Anne mij of ik proefpersoon wilde zijn voor het voedingsprogramma Body Support; een combinatie van goed eten en een optimale stofwisseling (en sporten). Het gaat hier dus niet om een dieet, maar om een leef-/voedingswijze. Ik wilde graag meedoen.

We hebben 1 x per week een weeg- en bijpraatmoment. Niet alleen je gewicht, maar ook je BMI, de percentages vet, water en spieren worden gemeten. En voor elke dag van de week krijg je een eet-lijst: Je eet 6 x per dag, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Dít zorgt ervoor, dat je stofwisseling / verbranding actief blijft. De maaltijden en tussendoortjes zijn heel gewone  dingen: Regelmatig brood, yoghurt-producten, verse groenten, rijst, pasta, maar ook aardappelen. Kortom: Wat je normaal ook zou eten. En er zijn altijd alternatieven voor de beschreven menu’s.

Ik ben nu met mijn 10e week bezig. De eerste weken verloor ik meteen een paar kilo’s; daarna begon mijn spiermassa toe te nemen (en vet af te nemen); ik ben nu 6 kilo kwijt en érg tevreden hierover. Ook heb ik meer spiermassa opgebouwd. Natuurlijk heb ik ook wel momenten gehad dat ik “gezondigd” heb. Ik heb dit gewoon verteld, anders zou het lijken of de nieuwe eetwijze niet goed werkt.  Al met al vond ik deze periode érg leuk, boeiend en  uitdagend. Dit komt ook door de begeleiding van Anne: Ze is positief, optimistisch en kan je goed blijven motiveren. Ik kan dit programma iedereen aanraden, die graag nog een paar kilo kwijt wil én wil blijven sporten.

Zutphen, december 2016,

Rikie Janssen

Je ontvangt persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches en krijgt bewegingsadvies en een voedingsprogramma op maat, dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en de kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt een uitkomst. Kortom, we maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan!

Samen met je coach ga je voor minder kilo’s, minder centimeters richting de maat waar jij je goed bij voelt. Tijdens dit traject begeleiden, adviseren en ondersteunen onze gecertificeerde trainers je op een professionele wijze.

VOL=VOL

Wist je dat we aangesloten zijn bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en begeleiding in dit geval door een toenemend aantal zorgverzekeraars wordt vergoed? De voorwaarden vind je terug in je polis en eventueel via deze link.