Fitness in Winterswijk

FeelGoodClub AeroFitt

is al jarenlang een begrip in de gemeenten Bronckhorst, Zutphen en in regio de Liemers. De eerste vestiging werd in 1997 geopend in Hengelo Gelderland. Met enorm veel passie en enthousiasme kwamen er vervolgens vestigingen in Zutphen, Didam, Duiven en Zelhem. FeelGoodClub AeroFitt is opgericht door Remge Vink en Wilma Reugebrink. Met de komst van de vestiging in Hengelo ontstond er een voor die tijd revolutionaire formule. Met behulp van de nieuwste apparatuur en een hoge servicegraad groeide AeroFitt al snel uit tot een begrip in de regio. Met behulp van het ruimste aanbod in groepslessen, fitness in Winterswijk en kwalitatief hoogwaardig personeel en apparatuur zorgt AeroFitt er al jaren voor dat de klanttevredenheid erg hoog is.

WIJ WILLEN JOU HELPEN MET HET CREËREN VAN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL!

Bij FeelGoodClub AeroFitt ben je aan het juiste adres om aan je gezondheid te werken. We hanteren namelijk een formule die steunt op vijf pijlers! Dus op zoek naar fitness in Winterswijk en omgeving? Lees dan snel verder!

PERSOONLIJKE ADVIES

Fitnessen zonder advies? Onze gediplomeerde medewerkers geven je altijd advies op maat. Ze zijn onafhankelijk, adviseren je oprecht en beantwoorden vakkundig al je vragen. Zodat je altijd met een goed gevoel kunt gaan sporten. Ook qua service en persoonlijke benadering zijn we ongeëvenaard.

KWALITEIT

Sporten op de nieuwste apparatuur? Overal en altijd kun je bij ons terecht! We hanteren ruime openingstijden en er zijn altijd medewerkers aanwezig. Je kiest zelf je trainingsprogramma in overleg met de fitnessinstructeur! Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle! Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering! Dus ben je op zoek naar Fitness in Winterswijk dan ben je bij AeroFitt aan het juiste adres!

BELEVING

Een lidmaatschap afsluiten zonder het ooit geprobeerd te hebben? Wij bieden je de ultieme sportbeleving. Je vindt niet alleen het ruimste aanbod groepslessen onder één dak, maar ook altijd de nieuwste en innovatiefste apparatuur. Bovendien kun je eerst gebruik maken van een gratis proefweek om zo ons volledige aanbod uit te proberen!

HYGIËNE

Jij wilt toch ook sporten op schone apparatuur? Wij zorgen er voor dat onze vestigingen dagelijks schoongemaakt worden en twee keer per jaar vindt er een grote schoonmaak plaats. De doucheruimtes en toiletten worden meerdere keren per dag gereinigd.

AANBOD

Jij wilt toch ook waar voor je geld? Wij bieden je het ruimste aanbod aan groepslessen, een ruim assortiment aan fitnessapparatuur en een groot aanbod aan faciliteiten waaronder een aantal sauna’s, zonnebanken en massagestoelen.

Vraag direct je gratis proefweek aan