Beste AeroFitter,

Wat goed dat je thuis graag aan de slag wilt met jouw favoriete workout XCORE en/of BRN. Je hebt je code opgevraagd voor de workouts van HOW at Home.

HOW at Home is een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan, maar ook workouts zoals Box, BBX, fitness, yoga en pilates! Dit betekent dat jij op welke locatie dan ook lessen kunt volgen.

Het enige wat je nodig hebt is een scherm en internetverbinding.  Er zijn ruim 50 workouts beschikbaar op HOW at home en elke vrijdag om 09:00 komt er een nieuwe workout online: zo raak jij nooit verveeld!

Hoe kun jij je inloggen voor HOW at Home?
Om toegang te krijgen tot de workouts volg jij de volgende stappen:

Ga naar www.houseofworkouts.vhx.tv/

1.  Kies hier voor ‘Start Free Trial’ (de grote, groene button op de homepagina)

2.  Bekijk bovenstaande schermafbeelding. Je vult jouw e-mailadres en gekozen wachtwoord in.

3.  Onder Payment details vul jij jouw creditcard gegevens in. Zonder het invoeren van deze gegevens kan het account niet geactiveerd worden.

4.  Onder jouw kaartgegevens kan je het aankruisvinkje ‘Promo code?’ aanvinken. Vul hier vervolgens onze promocode in: AEROFITT10

5.  De kosten komen te vervallen en jij kan direct starten met sporten!

6.  Let er wel op dat jij het abonnement direct opzegt, zodat er na de gratis periode geen kosten in rekening worden gebracht.

Hoe kom jij aan je trainingsmaterialen? 

HOW at home biedt workouts aan met en zonder trainingsmateriaal. De XCORE buis kan je rechtsreeks bestellen bij house of workouts. Met de kortingscode AEROFITT10 ontvang jij 10% extra korting via de webshop op jouw volledige bestelling!

Veel sportplezier thuis met how at home, weet dat je ook gebruik kan maken van ander lesaanbod bekijk hier de les mills streaming. Graag tot ziens tijdens onze live lessen en on demand lessen in de technogym app  of op de club in de fitness.

Blijf ook op de hoogte via onze site of socials facebook en instagram.

Feel Good, Feel Better!

Team FeelGoodClub AeroFitt