Beste AeroFitter,

Wat goed dat je thuis graag aan de slag wilt met jouw favoriete workout XCORE en/of BRN. Je hebt je code opgevraagd voor de workouts van HOW at Home.HOW at Home is een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan, maar ook workouts zoals Box, BBX, fitness, yoga en pilates! Dit betekent dat jij op welke locatie dan ook lessen kunt volgen.

Het enige wat je nodig hebt is een scherm en internetverbinding.  Er zijn ruim 50 workouts beschikbaar op HOW at home en elke vrijdag om 09:00 komt er een nieuwe workout online: zo raak jij nooit verveeld!

Daar je niet in het bezit bent van een credit card en je wel graag toegang wilt tot de workouts hebben we een inlog voor je aangevraad, dit duurt ongeveer een werkdag om te verwerken. We hebben je gegevens doorgestuurd en je krijgt van houseofworkouts zelf een mail bericht met een link en jouw inlog gegevens. Na 1 maand zal deze toegang komen te vervallen.

Hoe kom jij aan je trainingsmaterialen? 

HOW at home biedt workouts aan met en zonder trainingsmateriaal. De XCORE buis kan je rechtsreeks bestellen bij house of workouts. Met de kortingscode AEROFITT10 ontvang jij 10% extra korting via de webshop op jouw volledige bestelling!

Veel sportplezier thuis met how at home, weet dat je ook gebruik kan maken van ander lesaanbod bekijk hier de les mills streaming. Graag tot ziens tijdens onze live lessen en on demand lessen in de technogym app  of op de club in de fitness.

Blijf ook op de hoogte via onze site of socials facebook en instagram.

Feel Good, Feel Better!

Team FeelGoodClub AeroFitt