Natuurlijk is het soms lastig om gemotiveerd te blijven om te sporten bij FeelGoodClub AeroFitt, vooral als je een druk leven leidt. Hier zijn vijf tips om je te helpen gemotiveerd te blijven en van je tijd in de sportschool te genieten:

1. Stel doelen voor jezelf
Een van de beste manieren om gemotiveerd te blijven is door doelen voor jezelf te stellen. Dit kunnen kleine doelen zijn, zoals het verhogen van het gewicht dat je bij een bepaalde oefening tilt, of grotere doelen, zoals het trainen voor een marathon. Door doelen voor jezelf te stellen, heb je iets om naartoe te werken en kan je jezelf uitdagen om steeds beter te worden.

2. Zoek een sportmaatje
Het is vaak gemakkelijker om gemotiveerd te blijven als je samen traint met iemand anders. Zoek een vriend of vriendin die ook lid is van AeroFitt en spreek regelmatig samen af om te sporten. Samen sporten kan ook leuk zijn en kan je helpen om jezelf uit te dagen en nieuwe oefeningen te proberen.

3. Probeer nieuwe oefeningen en lessen
Het kan soms saai worden om altijd dezelfde oefeningen te doen. Probeer daarom regelmatig nieuwe oefeningen en lessen uit bij AeroFitt. Door iets nieuws te proberen, kan je jezelf uitdagen en jezelf motiveren om door te gaan. Onze instructeurs helpen je graag!

4. Houd een dagboek bij
Een dagboek bijhouden is een geweldige manier om je voortgang bij te houden en jezelf te motiveren. Schrijf bijvoorbeeld op welke oefeningen je hebt gedaan, hoeveel gewicht je hebt getild en hoeveel sets en herhalingen je hebt gedaan. Door je voortgang bij te houden, kan je zien hoe ver je bent gekomen en kan je jezelf aanmoedigen om door te gaan.

5. Beloon jezelf
Het is belangrijk om jezelf te belonen als je je doelen hebt behaald of een mijlpaal hebt bereikt. Beloon jezelf bijvoorbeeld met een lekker diner of een dagje wellness. Door jezelf te belonen, kan je jezelf motiveren om door te gaan en jezelf te blijven uitdagen.