eGym, fit in 30 minuten!

eGym, fit in 30 minuten!

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Onze instructeurs stellen eenmalig alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een polsbandje. Elke sporter traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

  • Bij onze vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo, Zelhem en Zutphen.

  • De meest effectieve training ooit!

  • Uitermate effectief! In slecht 2 x 30 minuten per week fit worden.

  • Elk apparaat perfect ingesteld op jouw lichaam

  • Volg je progressie en prestaties met behulp van de eGym app

  • Eenvoudig gemotiveerd blijven

  • Duidelijke instructie animatie via het persoonlijke Touch display

De eGym cirkel zorgt er voor dat jij fit en vitaal wordt in slechts 30 minuten

De eGym cirkel zorgt er voor dat jij fit en vitaal wordt in slechts 30 minuten

Wil jij je gezond en topfit voelen? Maar wil je niet urenlang in de sportschool doorbrengen? Fit & vitaal worden kan nu in slechts 2 x 30 minuten per week met de revolutionaire eGym Cirkel van FeelGoodClub AeroFitt: de nieuwste innovatie in effectief trainen. Fitness wordt nooit saai, want je traint maximaal 1 minuut per toestel.

De eGym cirkel is een revolutionaire fitnesstool waarmee je binnen 30 minuten volledig kunt trainen en zo aan je gezondheid kunt werken. Bij FeelGoodClub AeroFitt kun je gebruik maken van deze cirkel en ervaren hoe effectief het kan zijn.

De eGym cirkel bestaat uit 8 verschillende toestellen die allemaal gericht zijn op het verbeteren van verschillende spiergroepen in je lichaam. Elke toestel is zo ontworpen dat het gemakkelijk te gebruiken is en dat je snel en efficiënt kunt trainen. Bovendien past de cirkel zich automatisch aan jouw niveau aan, zodat je altijd op de juiste intensiteit traint.

De voordelen van de eGym cirkel zijn enorm. Ten eerste kun je binnen 30 minuten een complete training doen, wat ideaal is voor mensen met drukke schema’s. Daarnaast worden alle spiergroepen getraind, waardoor je op een gebalanceerde manier aan je lichaam werkt. Ook is de cirkel geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters, doordat het zich automatisch aanpast aan jouw niveau.

Bovendien ben je altijd verzekerd van goede begeleiding, omdat onze trainers je kunnen helpen met het instellen van de toestellen en het uitvoeren van de oefeningen. Zo weet je zeker dat je op een veilige en effectieve manier aan je gezondheid werkt.

Ben je op zoek naar een snelle en effectieve manier om aan je gezondheid te werken? Probeer dan de eGym cirkel bij FeelGoodClub AeroFitt en ervaar zelf hoe ideaal het kan zijn.

Fit in 30 minuten

eGym is de meest effectieve workout die je ooit hebt gedaan. Met slechts twee keer een half uurtje trainen per week word je sterker, gaat je conditie voelbaar vooruit en val je snel af. Wat je doelen ook zijn, dankzij het unieke Reverse Weerstand Systeem behaal je met eGym Cirkel snel verbazingwekkende resultaat!

Elk apparaat perfect ingesteld

Elk apparaat perfect ingesteld

Bij de eGym cirkel van FeelGoodClub AeroFitt is ieder toestel altijd perfect ingesteld op jouw lichaam. Zo train je met maximaal effect en minimale kans op blessures. Jouw AeroFitt instructeur stelt de eerste keer alle toestellen, posities en doelstellingen voor je in. Deze instellingen worden opgeslagen op jouw persoonlijke eGym polsbandje. Elk apparaat van de eGym Cirkel leest de gegevens uit die op het polsbandje staan en stelt zich binnen seconden compleet in op jouw lichaam en voorkeuren.

Inclusief App

Met de eGym Fitness App kun je altijd en overal jouw fitnesstraining vastleggen, punten verzamelen en jouw prestaties vergelijken met die van je eGym-vrienden. Je hebt altijd toegang tot jouw persoonlijke fitnessplan en in de app worden jouw prestaties nauwkeurig bijgehouden. Bovendien kun je in de App ook altijd de instructies voor alle toestellen terugvinden. Zo blijf je gemotiveerd om jouw doelen te behalen. De instructeur helpt je met het installeren en instellen van de App wanneer je bij ons bent.

Het was nog nooit zo eenvoudig om je sportieve doelen te bereiken met de eGym trainingsprogramma’s. We hebben allemaal onze eigen individuele doelstelling(en) als het gaat om onze fysieke fitheid en gezondheid.

Zelfs de meest ervaren sporters weten soms niet wat ze het beste kunnen doen om het doel te bereiken: “Is het programma dat ik volg zinvol?”, “helpt dit mijn doel te bereiken?” Ons doel is om jou te inspireren om je grenzen te verleggen en je doelen te behalen!

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Bij ons hangt een aangename en ongedwongen sfeer en onze instructeurs staan altijd voor jou klaar.

Benieuwd geworden? Vraag dan een gratis 7- dagen pas aan bij één van onze vestigingen of schrijf je eenvoudig online in!

Gun jezelf een gezonde levensstijl

Start vandaag nog

Op zoek naar een manier om fitter, slanker en vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen?