eGym, fit in 30 minuten!

eGym, fit in 30 minuten!

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Onze instructeurs stellen eenmalig alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een polsbandje. Elke sporter traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

  • Bij onze vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo en Zelhem.

  • Vanaf medio april 2023 ook in Zutphen!

  • De meest effectieve training ooit!

  • Uitermate effectief! In slecht 2 x 30 minuten per week fit worden.

  • Elk apparaat perfect ingesteld op jouw lichaam

  • Volg je progressie en prestaties met behulp van de eGym app

  • Eenvoudig gemotiveerd blijven

  • Duidelijke instructie animatie via het persoonlijke Touch display

De eGym cirkel zorgt er voor dat jij fit en vitaal wordt in slechts 30 minuten

De eGym cirkel zorgt er voor dat jij fit en vitaal wordt in slechts 30 minuten

Wil jij je gezond en topfit voelen? Maar wil je niet urenlang in de sportschool doorbrengen? Fit & vitaal worden kan nu in slechts 2 x 30 minuten per week met de revolutionaire eGym Cirkel van FeelGoodClub AeroFitt: de nieuwste innovatie in effectief trainen. Fitness wordt nooit saai, want je traint maximaal 1 minuut per toestel.

Fit in 30 minuten

eGym is de meest effectieve workout die je ooit hebt gedaan. Met slechts twee keer een half uurtje trainen per week word je sterker, gaat je conditie voelbaar vooruit en val je snel af. Wat je doelen ook zijn, dankzij het unieke Reverse Weerstand Systeem behaal je met eGym Cirkel snel verbazingwekkende resultaat!

Elk apparaat perfect ingesteld

Elk apparaat perfect ingesteld

Bij de eGym cirkel van FeelGoodClub AeroFitt is ieder toestel altijd perfect ingesteld op jouw lichaam. Zo train je met maximaal effect en minimale kans op blessures. Jouw AeroFitt instructeur stelt de eerste keer alle toestellen, posities en doelstellingen voor je in. Deze instellingen worden opgeslagen op jouw persoonlijke eGym polsbandje. Elk apparaat van de eGym Cirkel leest de gegevens uit die op het polsbandje staan en stelt zich binnen seconden compleet in op jouw lichaam en voorkeuren.

Inclusief App

Met de eGym Fitness App kun je altijd en overal jouw fitnesstraining vastleggen, punten verzamelen en jouw prestaties vergelijken met die van je eGym-vrienden. Je hebt altijd toegang tot jouw persoonlijke fitnessplan en in de app worden jouw prestaties nauwkeurig bijgehouden. Bovendien kun je in de App ook altijd de instructies voor alle toestellen terugvinden. Zo blijf je gemotiveerd om jouw doelen te behalen. De instructeur helpt je met het installeren en instellen van de App wanneer je bij ons bent.

Het was nog nooit zo eenvoudig om je sportieve doelen te bereiken met de eGym trainingsprogramma’s. We hebben allemaal onze eigen individuele doelstelling(en) als het gaat om onze fysieke fitheid en gezondheid.

Zelfs de meest ervaren sporters weten soms niet wat ze het beste kunnen doen om het doel te bereiken: “Is het programma dat ik volg zinvol?”, “helpt dit mijn doel te bereiken?” Ons doel is om jou te inspireren om je grenzen te verleggen en je doelen te behalen!

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Bij ons hangt een aangename en ongedwongen sfeer en onze instructeurs staan altijd voor jou klaar.

Benieuwd geworden? Vraag dan een gratis 7- dagen pas aan bij één van onze vestigingen of schrijf je eenvoudig online in!

Gun jezelf een gezonde levensstijl

Start vandaag nog

Op zoek naar een manier om fitter, slanker en vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen?