Personal Training

Voor als je 100% persoonlijke aandacht wilt.

Personal Training bij FeelGoodClub AeroFitt

100% aandacht en begeleiding

Wij motiveren je!

De meest gehoorde reden om met een personal trainer aan de slag te gaan zijn niet de trainingsschema’s of voedingsplannen, maar om als een stok achter de deur te dienen. Een extra motivatie, zodat wanneer het even tegen zit, of de eerste weken van januari alweer voorbij zijn, je niet in de verleiding komt je training (trainer) te laten schieten.

Ik wil resultaten bereiken

Meer voordelen van Personal Training

De trainers aan het woord!

‘Kijken uit een ander perspectief, geeft een ander resultaat’

Thomas Wolbrink – Personal Trainer bij AeroFitt Hengelo Gelderland

Een trainingsschema of voedingsplan samenstellen of downloaden via het internet is vaak niet zo heel complex, maar om deze exact af te meten op jouw lichaam is een lastige karwei. Je dient met zoveel variabelen rekening te houden dat het vaak niet te doen is om dit zonder gedegen opleiding of kennis voor elkaar te krijgen. Het trainingsschema dient ook mee te groeien met jouw progressie. Personal trainers bekijken de dingen vanuit een ander perspectief, professioneel en doelgericht, voor écht resultaat.

Ik wil resultaten bereiken

‘Moeilijke wegen leiden naar mooie bestemmingen’

Tomas Evers – Personal Trainer bij AeroFitt Hengelo Gelderland

Je trainer kan je nieuwe records laten behalen. Wanneer je altijd in je comfort zone blijft, ‘de makkelijk begaanbare weg’ is het niet gek dat je lichaam zich niet aanpast. Het lichaam heeft namelijk een extra prikkel nodig om te veranderen. Dat je dat niet ziet zitten na een lange werkdag is wellicht te begrijpen, maar jouw personal trainer heeft daar gelukkig geen begrip voor.

Ik wil resultaten bereiken

‘De meeste gewoontes zitten diep geworteld, dat het lastig maakt deze veranderen. Lastig, maar niet onmogelijk'

Daantje Steenbakkers – Personal Trainer bij AeroFitt Duiven

Het ombuigen van gewoontes en positieve gedragsverandering stimuleren is iets waar we tijd en energie in steken. Hierdoor kan er namelijk sneller resultaat geboekt worden die blijvend is.

Ik wil resultaten bereiken

‘Personal Training bespaart tijd en geeft optimaal resultaat door één op één begeleiding. Drukke agenda? Geen probleem!’

Cas te Braak – Personal Trainer bij AeroFitt Zelhem en Zutphen

Naast effectief en tijd efficiënt trainen zijn personal trainingen leuk, leerzaam en inspirerend. Je trainer weet precies in welke volgorde je de training dient af te werken en hoeveel rust je dient te nemen voor optimaal herstel en resultaat. Dat kan ertoe leiden dat je sneller resultaat boekt in minder tijd. Dus heb je een drukke agenda? Dan heb je geen excuus!

Ik wil resultaten bereiken

‘Er is niets mooiers het "moeten" sporten te zien veranderen in "willen" sporten’

Rowy te Roller – Personal Trainer bij AeroFitt Hengelo, Zelhem en Zutphen

Als personal trainer is het heel belangrijk om je in te kunnen leven in jouw wereld. Niet iedereen heeft een grote affiniteit met fitnessen en sporten. Een bezoek aan de sportschool is vaak een klein element in het leven en kan een grote drempel zijn. We vinden het belangrijk het ‘waarom’ te ontdekken bij je, om zo het proces te verschuiven naar ‘omdat het moet’ naar ‘omdat ik verantwoordelijkheid neem voor mijn acties en ik dit wil’.

Ik wil resultaten bereiken

‘Bewustwording is bij gedragsverandering het halve werk, hindernissen en oplossingen in kaart brengen doen we samen'

Kevin de Voogt – Personal Trainer bij AeroFitt Hengelo en Zutphen

Een personal trainer is vaak meer dan iemand die jou alleen coacht op het fysieke aspect. Natuurlijk is dat zijn of haar primaire taak, maar gedurende de trainingsessies komt er vaak meer naar boven dan alleen maar de wens om een afgetraind fysiek. De redenen waarom je dit graag wilt komen natuurlijk aan bod, maar ook de oorzaken die het resultaat in de weg zitten worden besproken.

Ik wil resultaten bereiken

Ontmoet onze Personal Trainers

Cas te Braak

Cas te Braak

Luisteren naar de persoon die je coacht om zo met hem of haar hun doelen te realiseren. Denk dan niet alleen aan trainen maar dit gaat om je gehele levensstijl. 

Meer over Cas
Daantje Steenbakkers

Daantje Steenbakkers

Een goede coach moet zicht kunnen inleven in de klant, om de klant op de juiste manier te kunnen prikkelen zodat de motivatie en inzet hoog blijft.

Meer over Daantje
Kevin de Voogt

Kevin de Voogt

Prachtig om te zien dat mensen hun resultaten, die we samen bepaald hebben, behalen om vervolgens deze vast te kunnen houden en nieuwe doelstellingen te kunnen maken, welke deze dan ook mogen zijn.

Meer over Kevin
Rob Arends

Rob Arends

Ik vind dat een goede coach altijd de resultaten moet kunnen verklaren, waarom iemand bijvoorbeeld wel of niet afvalt in vetpercentage is erg verschillend. Als coach vind ik het een uitdaging om te zoeken naar de punten die voor deze klant individueel extra belangrijk zijn.

Meer over Rob
Ruud Kempers

Ruud Kempers

Een gezondere leefstijl is voor iedereen fijn. Ik vind het mooi om mensen te laten inzien wat nou gezond is en wat niet en ze daarin te begeleiden, zodat ze een gezondere leefstijl krijgen. 

Meer over Ruud
Sander Harenberg

Sander Harenberg

Een gezondere leefstijl is voor iedereen fijn. Ik vind het mooi om mensen te laten inzien wat nou gezond is en wat niet en ze daarin te begeleiden, zodat ze een gezondere leefstijl krijgen. 

Meer over Sander
Thomas Wolbrink

Thomas Wolbrink

Goed luisteren naar datgene wat de klant vertelt en je focussen op de onderdelen die voor hem/haar daadwerkelijk belangrijk zijn! Te vaak, wordt er voor mijn gevoel, zomaar gestart met trainen en wordt gelijk de hele leefstijl van de klant doorgelicht en aangepakt.

Meer over Thomas
Tim Pape

Tim Pape

Wil jij graag vitaler worden, wat extra kilo’s kwijt of kom je door alle drukte niet aan sporten toe? Dan help ik jou hier graag bij! Vertrouwen, plezier en prestatie staan bij mij centraal.

Meer over Tim