Kinderen & Tieners

Bij FeelGoodClub AeroFitt kunnen kinderen en tieners ook komen sporten. Ze kunnen diverse groepslessen volgen of fitnessen op de toestellen tegen een aangepast aantrekkelijk tarief.

Voordeel van fitness voor kinderen & tieners is dat ze makkelijk hun eigen tijd kunnen indelen en dus niet vastzitten aan vaste trainingstijden.

Baby en peuter zwemmen

Baby en peuter zwemmen

Onder begeleiding van een bevoegde zweminstructrice worden allerlei spelletjes gedaan. Spelenderwijs leren de kleintjes daardoor om te gaan met het water.

Bekijk de les
Clip dance

Clip dance

Clip dance is een swingende dansles waarin de basis van de jazz dance wordt gecombineerd met de nieuwste dansbewegingen die gebruikt worden in de videoclips van dit moment.

Bekijk de les
Dance4Kids

Dance4Kids

Op speelse wijze leren kinderen de beginselen van aerobics en kunnen ze natuurlijk lekker dansen op de laatste hits.

Bekijk de les
FITT4KIDS

FITT4KIDS

FITT4KIDS is een programma gericht op kinderen van 7 tot en met 15 jaar.

Bekijk de les
Judo4Kids

Judo4Kids

Kinderen ontwikkelen zowel motorische als sociale vaardigheden. Los van alle technieken die worden getraind, leert het kind over respect en omgangsvormen.

Bekijk de les
Karate

Karate

Ashihara karate is de ultieme sport voor het menselijk lichaam, alle spieren komen in de dagelijkse training aan bod en de beoefenaars ervan putten zowel fysieke als mentale energie uit de kracht-, snelheid- en souplesse oefeningen.

Bekijk de les
Karate4kids

Karate4kids

Door het beoefenen van karate kan je kind zijn of haar energie kwijt en werkt je kind aan de mentale en fysieke weerbaarheid.

Bekijk de les
Kettlebell training

Kettlebell training

Deze groepstraining uitermate geschikt voor het verbranden van vet, en het vergroten van flexibiliteit. De instructeur neemt je mee in een spetterende, van oorsprong Russische training waarbij je super fit wordt en vooral traint met heel veel plezier!

Bekijk de les
Kickboksen en Bokszaktrainingen

Kickboksen en Bokszaktrainingen

Iedereen die lid is van AeroFitt en die zijn of haar conditie, kracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren is meer dan welkom tijdens onze trainingen. Wij zorgen er voor dat deze trainingen uitdagend en grens verleggend zijn voor ieder niveau.

Bekijk de les

Voor de tieners onder ons hebben we een speciaal lidmaatschap.

De tieners kunnen trainen op aangepaste tijden tegen een aangepast tarief.
Binnen de aangegeven tijden kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten met uitzondering van de Wellness faciliteiten.

Toestemmingsformulier Ouders van kinderen voor het gebruik van beeldmateriaal