Over ons2023-05-15T10:45:29+02:00

Wij zijn FeelGoodClub AeroFitt

Wij zijn FeelGoodClub AeroFitt

Wij willen onze leden helpen met het creëren van een gezonde levensstijl!

Bij FeelGoodClub AeroFitt ben je aan het juiste adres om aan je gezondheid te werken.

Bij FeelGoodClub AeroFitt ben je aan het juiste adres om aan je gezondheid te werken.

Welkom bij FeelGoodClub AeroFitt!

Bij FeelGoodClub AeroFitt draait alles om jouw welzijn en het verbeteren van je levenskwaliteit. Met vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen bieden wij een unieke fitnesservaring die verder gaat dan alleen maar sporten. Met onze uitgebreide faciliteiten, professionele begeleiding en persoonlijke touch streven we ernaar om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken en je optimaal te laten voelen.

Onze USP’s:

1. Uitgebreide faciliteiten:

Bij FeelGoodClub AeroFitt vind je een breed scala aan faciliteiten om aan al je fitnessbehoeften te voldoen. Of je nu wilt werken aan je cardio, krachttraining, groepslessen wilt volgen of ontspannen in onze wellnessruimtes, wij hebben alles wat je nodig hebt onder één dak.

2. Professionele begeleiding:

Ons team van ervaren en deskundige trainers staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens je fitnessreis. Of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren sporter die zijn/haar grenzen wil verleggen, onze trainers bieden persoonlijke aandacht en passende adviezen om je te helpen je doelen te bereiken.

3. Gevarieerd groepsaanbod:

Bij FeelGoodClub AeroFitt geloven we in de kracht van groepslessen. Daarom bieden wij een breed scala aan groepslessen, zoals zumba, spinning, yoga, pilates en nog veel meer. Met onze gevarieerde lesroosters is er voor elk fitnessniveau en elke voorkeur iets te vinden.

4. Persoonlijke touch:

Bij AeroFitt hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en een warme, gastvrije sfeer. We kennen onze leden bij naam en streven ernaar om een community te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu behoefte hebt aan een motiverend gesprek, advies over je trainingsprogramma of gewoon een vriendelijk woord, ons team staat altijd voor je klaar.

Onze missie is om jou te helpen jezelf te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. We willen dat je je op je gemak voelt en geniet van je fitnessreis bij AeroFitt. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, stress wilt verminderen of gewoon wilt werken aan een gezondere levensstijl, wij zijn er om je te ondersteunen.

Kom langs bij een van onze vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem of Zutphen en ervaar zelf de FeelGoodClub AeroFitt-beleving. Samen zetten we jouw fitnessdoelen om in resultaten en creëren we een positieve verandering in je leven.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij FeelGoodClub AeroFitt!

Onze gediplomeerde medewerkers geven je altijd advies op maat. Ze zijn onafhankelijk, adviseren je oprecht en beantwoorden vakkundig al je vragen.
Zodat je altijd met een goed gevoel kunt gaan sporten. Ook qua service en persoonlijke benadering zijn we ongeëvenaard.

Overal en altijd kun je bij ons terecht! We hanteren ruime openingstijden en er zijn altijd medewerkers aanwezig.
Je kiest zelf je trainingsprogramma in overleg met de fitnessinstructeur!

Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle! Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering!

Wij bieden je de ultieme sportbeleving.
Je vindt niet alleen het ruimste aanbod groepslessen onder één dak, maar ook altijd de nieuwste en innovatiefste apparatuur.
Bovendien kun je eerst gebruik maken van een gratis 7-dagenpas om zo ons volledige aanbod uit te proberen!

Wij zorgen er voor dat onze vestigingen dagelijks schoongemaakt worden en twee keer per jaar vindt er een grote schoonmaak plaats.
De doucheruimtes en toiletten worden meerdere keren per dag gereinigd.

Wij bieden je het ruimste aanbod aan groepslessen, een ruim assortiment aan fitnessapparatuur
en een groot aanbod aan faciliteiten waaronder een aantal sauna’s, zonnebanken en massagestoelen.

Het laatste nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant